Foredrag om hjernen og bevægelse – gratis

OBS! Vi har fyldt op på alle 30 pladser for nu, men vi tilbyder plads på venteliste, og så vil du blive kontaktet ved afbud.

Interesseret i Uddannelsen?

Få fat i en af de reserverede pladser til dig, som både vil høre foredraget og have en uformel snak om vores uddannelse til bevægelsesunderviser og massør, med opstart 1. september. Skriv til uddannelsesleder Henriette Bolt, og aftal nærmere.

Bevidsthed, hjernen og bevægelse med Mark Schram Christensen

Vil du vide mere om, hvad der styrer vores bevægelser? Vi flytter rundt på arme og ben, også uden at vi tænker over det. Hvordan kan vi egentlig det? Mark Schram Christensen fra Institut for Neurovidenskab deler den nyeste forskning og viden på området på Gotvedinstituttet i anledningen af Forskningens Døgn 29. april

Har vi en fri vilje til at bevæge os? Hvad spiller ind, når hjernen giver besked til musklerne om, at de skal bevæge sig? Hvordan kan synet snyde os, så vi tror, vi bevæger os på én måde, men i virkeligheden bevæger vi os helt anderledes? Alt det og meget mere kommer Mark Schram Christensen ind på, når han kortlægger den nyeste forskning på området i det spændende foredrag d. 29. april kl. 13-15 i Ny sal.

Hjernen og bevægelse – også for de studerende

Mark Schram Christensen er ikke ukendt på Gotvedinstituttet. Han har med stor succes tidligere afholdt foredrag om de nyeste opdagelser omkring hjernen og bevægelse, og ligeledes har han undervist på temadage på uddannelsen. Det er da også de studerende og underviserne, som først er blevet inviteret til foredraget, men vi har yderligere 30 pladser, som vi tilbyder til folk udefra.

Interesseret i uddannelsen?

Hvis du er interesseret i uddannelsen til gotveduddannet bevægelsesunderviser og massør, så er foredraget en oplagt mulighed for at få et blik ind i huset og få viden om, hvad vi blandt andet beskæftiger os med. Du får også mulighed for at se vores smukke lokaler, da Ny sal er helt central for uddannelsen, da de fleste undervisningstimer foregår her. Du kan også stille spørgsmål og få en uformel snak med uddannelsesleder Henriette Bolt før og efter foredraget.