Coronavirus og Gotvedinstituttet – genåbning

Gotvedinstituttet gymnastikhuset Helle Gotved

Vi har ligesom resten af landet måttet stoppe al undervisning 12. marts 2020, men hvis regeringen følger planen, kan vi genåbne Instituttet fra 8. juni.

Vi holder stadig lukket på Gotvedinstituttet efter Sundhedsstyrelsens anvisninger, men planlægger at afholde de sidste træningsgange inden sæsonafslutningen, hvis, vi som lovet, kan åbne efter 8. juni.

Genåbningen rejser selvfølgelig nogle spørgsmål i forbindelse med de krav, Sundhedsstyrelsen stiller til sikkerhed og beskyttelse. Vi arbejder på højtryk for at lægge planer og lave strategier for, hvordan vi kan gøre gymnastikken og mødet med mange andre mennesker til en god og sikker oplevelse for alle.

Når vi nærmer os datoen for, at vi må åbne, vil vi melde retningslinjer og vores planer ud til vores deltagere, så de ved præcis, hvordan de skal forholde sig, og hvad de kan forvente af Gotvedinstituttet.

Online-træning for vores deltagere

Det er ikke muligt for os at realisere erstatningstræning i salene, når vi igen åbner. Vi tilbyder nu i stedet daglig træning, I kan lave hjemme i stuerne, via vores hjemmeside. Niveau og intensitet vil variere fra dag til dag, og vi satser på, at der skal være noget for alle.
Videoerne kan I bruge lige så ofte, I har lyst til, og dagens video bliver lagt på hjemmesiden i hverdagene kl. 16. Har du mistet adgangskoden, kan du få den via kontor@gotved.dk

Vi er utroligt taknemmelige

Vi har oplevet meget få udmeldelser i denne periode, og det er vi meget taknemmelige for. Det er altafgørende, at vores medlemmer fortsætter på holdene og fortsat betaler det fulde kontingent, så vi kan fortsætte arbejdet med at udbrede bevægelse i en sund krop. Af hjertet tak for støtten til jer alle! Ønskes refundering for ikke afholdt træning kan det udbetales, jævnfør de rettigheder Forbrugerstyrelsen har udmeldt. Dog senest d. 22. juni, som er slutdato for denne sæson.