Gotvedinstituttet – genåbning og retningslinjer

Gotvedinstituttet gymnastikhuset Helle Gotved

Da regeringens plan bliver fulgt, åbner vi mandag d. 8. juni for undervisning. Se retningslinjer nederst i indlægget.

Online-træning for vores deltagere

Mange har været rigtigt glade for at bruge vores online-videoer, og vi planlægger at kunne tilbyde adgang til dem til og med slut juli. Det får deltagerne endelig besked om snarest.
Har du mistet adgangskoden til siden, kan du få den via kontor@gotved.dk

Vi er utroligt taknemmelige

Vi har oplevet meget få udmeldelser i denne periode, og det er vi meget taknemmelige for. Det er altafgørende, at vores medlemmer fortsætter på holdene og fortsat betaler det fulde kontingent, så vi kan fortsætte arbejdet med at udbrede bevægelse i en sund krop. Af hjertet tak for støtten til jer alle! Ønskes refundering for ikke afholdt træning kan det udbetales, jævnfør de rettigheder Forbrugerstyrelsen har udmeldt. Dog senest d. 22. juni, som er slutdato for denne sæson.

Nye retningslinjer i juni

Når vi starter træningen op mandag 8. juni frem til 22. juni gælder følgende retningslinjer, der også er udsendt pr. mail. Vi beklager, at vi ikke kan tilbyde, at I bruger vores sædvanlige bade- og omklædningsfaciliteter, men der er ikke tid nok mellem hvert hold til, at deltagerne kan nå at blive færdige, og pga. afstandskravene, kan det derfor ikke lade sig gøre med længere ophold i lokalerne.

Salenes størrelse gør, at selvom alle deltagere på et hold skulle dukke op til træning, vil det stadig være muligt at holde den gældende sikkerhedsafstand.

Ankomst og afgang

 • Alle skal møde omklædte, og det vil kun være muligt at hænge sit overtøj og tasker i omklædningsrummet. I er velkomne til at tale sammen, men ophold skal foregå udendørs.
 • Det er ikke muligt at tage bad efter træningen.
 • Alle skal holde til højre på den brede trappe i opgangen, og man går én og én med afstand.
 • Det vil ikke være muligt at tage tasker og punge med ind i salen, da vi har brug for pladsen til deltagerne.
 • Der er opstillet håndsprit, som deltagerne bedes bruge førg omklædningsrummet, før træningen og efter toiletbesøg.

Træningen

 • Træningen bliver tilrettelagt, så deltagerne holder deres pladser, og der vil ikke være løb eller gang ind imellem hinanden.
 • Underviserne vil tilrettelægge undervisningen, så I ikke skal bruge redskaber eller ribber. Dog får I lov til at ligge på måtterne, som bliver afsprittet flere gange dagligt.
 • Der bliver sørget for ekstra rengøring på alle vandrette overflader, og toiletterne bliver afsprittet efter hvert hold.
 • Deltagerne skal medbringe eget håndklæde, der er mindst 1,5 m. langt, til at lægge på gulvet – og på gymnastik-måtten.
 • Underviserne sørger for at stoppe træningen fem minutter før tid, så det er muligt at komme ud af salen og ned i omklædningsrummet uden at gå for tæt.

Kontoret

 • Kontoret har åbent mandag 13.00 – 16.30 og tirsdag – torsdag 10.00 – 13.00, men der kan maks. være en gæst i lokalet, og andre bedes vente i gården, hvis der er kø. 
 • Hvis I ikke ønsker at deltage i træningen, så kan I udmelde jer og få pengene tilbage. For at gøre kravet om refundering gældende skal I dog senest udmelde jer ved sæsonens afslutning 22. juni.
 • Alt hvad der vedrører retningslinjer for næste sæson, der starter efter sommerferien, bliver meldt ud, når vi nærmer os. Da vi ikke ved, hvad der kommer til at ske, kan vi heller ikke sige noget om, hvordan det kommer til at foregå til den tid.

På glædeligt gensyn!
Gotvedinstituttet