Gotved Bootcamp Skagen 2019

Gotvedgymnastik og yoga i Skagen 12-16. august 2019

Tag på fire dages bootcamp med gotvedgymnastik med Henriette Bolt og to gange yoga med gæsteunderviser.

Skagen Strand inviterer til gotvedgymnastik og yoga i unikke omgivelser. Kurset henvender sig til dig, der vil have et energiboost og til bevægelsesundervisere, der har brug for inspiration til den kommende sæson. Du får en lille uge med gotvedgymnastik og yoga i skønne naturomgivelser. Her er perfekt mulighed for at styrke kroppen, og der er tid til afslapning, ro, fordybelse og lange gå- eller cykelture i naturen.

Bevægelse for krop og sjæl

Hver dag er der Gotvedgymnastik med Henriette Bolt, og to gange laver vi yoga. Yogaen er tilrettelagt, så alle kan være med.

Gymnastikken er musisk og dynamisk, og vi kommer hele kroppen igennem med sving, styrketræning, puls og masser af totalbevægelse. Vi satser på godt vejr, så vi kan gøre gymnastik udendørs i den gode, friske havluft.

Der bliver også tid til at nyde naturen omkring Skagen. En dag vil der være fælles udflugt til Skagen, hvor der vil være mulighed for at besøge nogle af de mange seværdigheder.

Program sendes til deltagere i ugen op til kurset.

Feriecenteret ligger i Hulsig 13 km syd for Skagen, 800 m. fra Kattegat.

Du bor i hyggelige og lyse ferieboliger, og du vælger selv hvem og hvor mange, du ønsker at dele lejlighed med. Der er fri adgang til faciliteter såsom pool, dampbad, sauna og motionsrum.

Henriette Bolt er leder af den SU-godkendte bevægelsespædagoguddannelse på Gotvedinstituttet og underviser hver uge på seks gymnastikhold på instituttet.

Tid
Den 12.- 16. august. Kurset begynder kl. 15.30 i konferencesalen og slutter fredag kl. 10.30.

Pris
Kommer til januar. Hold øje med nyhedsbrev, Facebook og hjemmeside.

Har du spørgsmål om aktiviteterne?
Kontakt Henriette Bolt på mail uddannelsen@gotved.dk eller ring: 28 88 16 44.

Book dit ophold:
Book dit ophold hos Skagen Strand Feriecenter. Tilmelding åbner fra januar 2019.