Gotved Bootcamp Skagen

Gotvedgymnastik og yoga i Skagen 13-17. august 2018

Skagen Strand Hotel og Feriecenter inviterer til en lille uge med Gotvedgymnastik og yoga i skønne natur­omgivelser. Her er en perfekt mulighed for få styrket kroppen, og der er tid til afslapning, ro, fordybelse og lange gå- eller cykelture i naturen.

Hver dag er der Gotvedgymnastik med Henriette Bolt og yoga med Hanne Herlin. Gymnastikken er musisk, dynamisk, og vi kommer hele kroppen igennem med sving, styrketræning, puls og masser af totalbevægelse.

Hanne formidler yoga, så alle kan være med.  Yogaen er inspireret af Hathayoga, som er en rolig og meditativ yogaform med åndedrættet som omdrejningspunkt.

Bevægelse for krop og sjæl
Vi sammensætter et program med masser af bevægelse, fordybelse og indre ro. Der bliver også tid til at nyde naturen omkring Skagen. Vi satser på godt vejr, så vi kan gøre gymnastik udendørs i den friske havluft.

En dag vil der være fælles udflugt til Skagen, hvor der er mulighed for at besøge nogle af de mange seværdigheder i og omkring Skagen. Ugens fantastiske program bliver sendt ud til deltagerne i ugen op til kurset.

Feriecenteret ligger i Hulsig 13 km. syd for Skagen, 800 m. fra Kattegat. Hvis man vælger halvpension, er der fællesspisning hver aften i restauranten. Du bor i hyggelige og lyse ferieboliger med fri adgang til forskellige faciliteter såsom pool, dampbad, sauna og motionsrum.

Tid og sted
13-17. august 2018

Priseksempel
3 personer i samme hus 2.845 kr. pr. person.

Mulighed for tilkøb
Linnedpakke inklusive håndklæder kr. 98 pr. person.
1-ret menu 3 aftener og 2-retters menu den sidste aften kr. 646 pr. person eksklusive drikkevarer. Der tilkommer 20 kr. pr. ret ved vegetar eller glutenfri.
Morgenbrød/morgenkurv bestilles og afregnes direkte på Skagen Strand.
Cykelleje: Eventuel leje af cykel skal forudbestilles og koster 250 kr. fra mandag til fredag eller 90 kr./døgn.

Vi kan anbefale at ankomme en dag eller to inden kurset, så man får mere tid til at nyde omgivelserne.

Spørgsmål
Kontakt Henriette Bolt på mail: uddannelsen@gotved.dk eller ring: 28881644.

Tilmelding
Book din tur hos Skagen Strand her.

Underviserne
Henriette Bolt
Leder af den SU-godkendte bevægelsespædagoguddannelse på Gotvedinstituttet og underviser hver uge på syv hold på instituttet.

Hanne Herlin
Gotveduddannet bevægelsespædagog og yogalærer. Hun er underviser på Ananda Yoga i Gilleleje og har i mange år været tilknyttet bevægelsespædagoguddannelsen på Gotvedinstituttet.