Fyldt

Gotved Bootcamp ved Skagen Strand

OBS! Der er desværre ingen ledige pladser.

Gotved Bootcamp ved Skagen – gymnastik, vandring og cykelture

Traditionen tro skal vi til det nordligste Danmark og nyde en uge med masser af bevægelse, samvær og god mad i fantastiske omgivelser, herunder wellness-pool og sauna. 

15.-19. august 2022 afholder Gotvedinstituttet atter en aktiv ferie i det nordligste Danmark på Skagen strand feriecenter med Henriette Bolt som underviser.

Tilmeld Gotved Bootcamp

Det kan du glæde dig til

Morgendukkert i Kattegat
Vandgymnastik i poolen
Gymnastik dagligt med pulstræning, styrkende øvelser, sving og koordination
Gymnastik dagligt med stræk og afspænding
Én planlagt længere vandretur
Én tur til Skagen

Skagen Strand Feriecenter har en skøn wellness pool med sauna, som vi har adgang til. I pauserne mellem de planlagte aktiviteter vil der være tid til at tage en tur på stranden, cykle en tur, sole, læse en bog og nyde naturen omkring Hulsig.

Sådan er gotvedgymnastik

Henriette lægger vægt på musikken, der støtter bevægelserne, så øvelserne opleves dansende, lette og nydelsesfulde. Efter de 4 dage vil du opleve en gennemarbejdet krop, føle dig stærk og tage hjem med fornyet energi.
Gotvedgymnastik er grundtræning for alle. Øvelserne tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelsesmønstre, og sammenhængen mellem musik og bevægelse er altid i fokus. Med gotvedgymnastik i kroppen oplever du ro, velvære og styrke. En tilstand, som styrker immunforsvaret og forebygger stress.

Udover at kroppen bliver gennemarbejdet, vil der være rig mulighed for socialt samvær. Har du været med før, vil du højst sandsynligt møde andre, der har været med før. Er du ny, kan du glæde dig til at få nye bekendtskaber.

Hvordan bor man?

På Skagen Strand Feriecenter bor man i huse, og prisen for opholdet er beregnet efter, hvor mange man ønsker at dele hus med. Jo flere i et hus, des billigere. I hvert hus er der et badeværelse og køkken, så du kan lave te/kaffe mm. til pauserne.

Det vil være en stor hjælp og fordel for alle, hvis du finder en eller flere at dele hus med inden tilmelding.

Har du ikke nogen at rejse med, kan du kontakte Henriette inden tilmelding. Når du tilmelder dig, skal du sende en mail til uddannelsen@gotved.dk og fortælle, hvem du skal dele hus med.

Priserne per person inkluderer:

Gymnastik, arrangerede ture, 4 overnatninger, leje af linned og håndklæder, slutrengøring, velkomstforfriskning, morgenbuffet og middagsbuffet i restauranten og. Du betaler selv for frokost samt drikkevare til middagen.

Tilmelding og priser

Hus til 6 personer. 3 dobbeltværelser. 3.710 kr. pr. person
Hus til 5 personer. 3 dobbeltværelser. 3.860 kr. pr. person
Hus til 4 personer. 2 dobbeltværelser. 4.065 kr. pr. person
Hus til 3 personer. 2 dobbeltværelse. 4.440 kr. pr. person
Hus til 2 personer. 2 dobbeltværelser. 5.090 kr. pr. person

Se plantegning over husene

Gå til tilmeldingssiden

Send mail til Henriette Bolt til uddannelsen@gotved.dk, hvis du har spørgsmål. Send også mail, når du tilmelder dig, og skriv, hvem du deler værelse/ hus med.

Ekstra info

Du sørger selv for transport til Skagen Strand Feriecenter. Det kan være med bil eller tog. Nogle flyver til Aalborg og tager toget derfra.

Det vil være muligt at forlænge opholdet på Skagen Strand for 500 kr. per døgn per hus. Du skal blot skrive til: Reception@skagenstrand.dk
Det er også denne mailadresse, du kan skrive til, hvis du ønsker at leje en ”almindelig” cykel. Du skal selv medbringe cykelhjelm.