Bøger, videoer, DVD’er, lydbøger og podcasts

Vores materialer kan enten købes online via forlaget eller på Gotvedinstituttets kontor. Nogle af vores videoer kan du købe eller leje på Vimeo. Det kræver blot, at du opretter en profil først. Hvis du vil købe eller leje online, skal du blot følge linket ved hver udgivelse.

Du kan også kigge forbi vores kontor. Går du til gymnastik på Gotvedinstituttet, kan du få din bestilling leveret af din underviser, hvis du bestiller den hos kontoret på email kontor@gotved.dk eller tlf. 35 35 20 19. Du får derefter tilsendt en regning, som kan betales via netbank.


Træningsvideoer

Køb vores videoer med gotvedgymnastik

Træningsvideoer gotvedgymnastik

Nu kan du købe nogle af vores træningsvideoer med gotvedgymnastik for hele kroppen. Du får 45-50 minutters gymnastik, og i alle videoer får du grundgymnastik for hele kroppen. Hver video har fokus på områder af kroppen, som får særlig opmærksomhed, men i alle programmer får du både sving, stræk, styrke og pulsøvelser.


Podcasts

Få det bedre med gotvedgymnastik

Gotvedgymnastik podcasts få det bedre gotvedinstituttet

Få skøn og velgørende gotvedgymnastik ud af højttalerne præcis, når det passer dig. Du finder såvel puls og styrke, koordination og dans som fodtræning, bækkenbundstræning og afspænding. Og alle kan være med.
De 10 nye podcasts har Gotvedinstituttet udgivet i samarbejde med forlaget Saga. De 10 titler er følgende:
Puls og styrke
Koordination og dans
Træk vejret bedre
Stræk og afspænding
Bækkenbund for kvinder
Fra regnorm til anakonda – bækkenbund for mænd
Balance og stabilitet
Op fra kontorstolen
Styrk dine fødder
Træning og koordination

Du låner, køber eller streamer dem fx her:
eReolen.dk
Saxo.com
Bogreolen.dk (ikke alle podcasts er tilgængelige her)
Bog-ide.dk
Podimo (app)


E-bøger

Få Helle Gotveds bøger som e-bøger

Helle Gotved e-bøger

Fodtræning, hjemmegymnastik, bækkenbundstræning, Helle Gotveds erindringsbøger – du kan nu læse eller genlæse 9 af de mest populære bøger i samlingen af udgivelser, som Helle Gotved skrev. Selvom en del af dem har nogle år på bagen, er de absolut stadig relevante og interessante at dykke ned i. Følgende titler er blevet genudgivet i digital form:
Musik og bevægelse
Hjemmegymnastik
Bækkenbund og seksualitet
Stærke fødder smukke ben
Barn i gymnastikhuset
Mit livs gymnastikhistorie
Ha’ det bedre fra morgenstunden
Ha’ det godt i arbejde og hvile
Ha’ det godt – Om afspænding og mindreværdskomplekser

Du låner eller køber dem fx her:

Bog-ide.dk
Saxo.com
eReolen.dk (ikke alle bøger er tilgængelige her)


Mette Gammeltoft  og Dorte Mølgaard

Liv i Kroppen

– En lille bog med en stor virkning

8763846073

Bogen Liv i Kroppen er en lille og letlæselig bog, som burde have sin faste plads på alle skriveborde i Danmark. Uddannet bevægelsespædagog fra Gotvedinstituttet Mette Gammeltoft og fysioterapeut Dorte Mølgaard har stor forståelse for kroppens fysik og funktion, hvilket de gennemarbejder med enkelte bevægelser og øvelser i bogen. Bogen henvender sig til alle os, der sidder lidt for meget ned i løbet af dagen. Som en kærlig reminder skal den hjælpe os med at skabe mere bevægelse i vores hverdag.

69 kr.
Produceret af ROSINANTE, oktober 2016.
Køb bogen ved at skrive til os på kontor@gotved.dk


Helle Gotved og Søren Ekman

Ha’ det bedre med fødderne

– Gotvedinstituttet sætter fokus på føddernes sundhed 

forside

Genudgivelsen af bogen, Ha’ det bedre med fødderne, henvender sig til alle, der ønsker at forbedre deres fødders sundhed. Letlæselig, fyldt med humor og med en høj grad af faglighed, beskriver Helle Gotved med hjælp fra Søren Ekman; føddernes anatomi, hvor smerten stammer fra, hvordan det er muligt at træne fødderne stærke, at løbe korrekt, det perfekte fodtøj og meget mere. Helle Gotved skriver efter princippet om ikke kun at se, men også føle. Hun opfordre læseren til at mærke efter i egen krop, for bedre at kunne forstå teorien og øvelserne i bogen. ”Ha’ det bedre med fødderne” indprenter sig hurtigt i læserens hukommelse, og vil derfor blive en tro følgesvend resten af livet.

249 kr.
Produceret af ROSINANTE, oktober 2016.
Køb bogen ved at skrive til os på kontor@gotved.dk


Lone Schaadt og Søren Ekman

Træn din balance

balance

– modvirk svimmelhed og bevar et aktivt liv.
En god balance er sjældent noget vi tænker over, men hvis vi bringes ud af balance eller vi mister balancen, bemærker vi det med det samme. Man kan faktisk sige at man skal miste balancen, for at finde balancen. Videoen indeholder: 3 tests af styrken, stillingssansen og balancesansen. 3 programmer der indeholder opvarmning og udspænding/afspænding og gennemgående totaløvelser. Programmerne har hver især fokus på de 3 hovedområder: Styrke, stillingssans og balancesans.
Se et klip fra videoen på YouTube.

169 kr.
Produceret af Forlaget 180, januar 2014.

Køb og download videoen
DVD’en kan købes her


Søren Ekman og Henriette Bolt

Barfodsgymnastik

barfod

– bevægelse fra tå til top.
Alt for mange får ødelagt fødderne på grund af dårligt fodtøj, samt for lidt opmærksomhed og viden om hvordan fødderne fungerer. Derfor har vi valgt at producere en video med titlen – Barfodsgymnastik. Denne video tilbyder ikke kun træning af fødderne, men af hele kroppen. Når vi arbejder på bare fødder eller strømpesokker, styrkes fødder og ben på en helt anden måde end når vi har sko på. Hvis man vælger at køre hele programmet vil alle muskler i kroppen være gennemarbejdet. Vi bruger musik til at understøtte bevægelserne, men også for at motivere til at holde tempoet og blive i bevægelserne lidt længere. Vi prøver i det hele taget at gøre gymnastikken levende og forhåbentlig til en nydelse.

68 min, 169 kr.
Produceret af Forlaget 180, 2013.
Køb og download videoen
DVD’en kan købes her


Søren Ekman

Fra regnorm til anakonda

regnorm

Træningen hjælper både på rejsningen, at holde tæt samt at tømme de sidste dråber ud efter vandladning. I denne video vises anatomiske og fysiologiske plancher i forbindelse med forklaring af teorien. Søren Ekman viser alle øvelserne, mens han instruerer i udførelsen. Peter Larsen giver som Verner Hermann Højgaard en humoristisk indledning til både introduktionen, teorien og øvelserne.

65 min, 169 kr.
Produceret af Forlaget 180, 2009.
Køb og download videoen
DVD’en kan købes her


Mette Bøeg

Sund Bund

sundbund

Bækkenbundstræning for kvinder i alle aldre
Vores bækkenbund skal være både velkoordineret – stærk og udholdende. Hvis den er det – kan bækkenbunden give en fornemmelse af energi, stabilitet, kontrol og forøget sexuel nydelse. I denne video skal du høre om, hvordan bækkebunden fungerer og få forskellige forslag til måder og metoder du kan teste og træne din bækkenbund på. Sund Bund er udarbejdet for Gotvedinstituttet af Gotveduddannet bevægelsespædagog Mette Bøeg medindehaver af Privatklinikken Willemoesgade.
For yderligere information: www.privatklinikken.com
Mange tak til Sirid Nolsøe og Lotte Larsen for at vise og udføre øvelserne i videoen.

60 min, 169 kr.
Produceret af Forlaget 180, 2011.

Køb Sund bund som DVD her


Henriette Bolt

I form efter fødslen

iformefterf

Videoen henvender sig til kvinder der lige har født, og har brug for at komme i bedre form og få mere energi. Der er lagt vægt på øvelser der både styrker kroppen og løsner op for spændinger. Øvelserne er udarbejdet af Gotveduddannet bevægelsespædagog og uddannelsesleder, Henriette Bolt. Musikken er komponeret af Lars Storck.

76 min, 100 kr.
Produceret af Forlaget 180, 2009.
Køb og download videoen
DVD’en kan købes her


Søren Ekman og Henriette Bolt

I form på 2 m²

iformpaa2

Videoen indeholder et gymnastikforløb der svarer til en undervisningstime på Gotvedinstituttet. Vi starter blidt, varmer hele kroppen op, og gør den klar til at arbejde i et højere tempo og få sved på panden. Derefter gennemgår vi forskellige temaer og slutter med en afspænding. Til sidst er der en humoristisk kommentar med Connie Knudsen (Anne Marie Helger) som viser ”Gotvedgymnastik for de lidt mere øvede”. Musikken er specielt komponeret til videoen af perkussionist og komponist Lars Storck.

1 time og 16 min, 169 kr.
Produceret af Forlaget 180, 2009.
Køb og download videoen
DVD’en kan købes her


Ullamai Rose Danielsen

Indre Fitness

de5tibet

De 5 Tibetanere er et unikt indre fitnessprogram. Det kan udføres på mellem 5 og 30 minutter dagligt. Der er ingen aldersgrænse. Alle kan være med. Målet er at få det bedre. På denne DVD vil du få en grundig indføring i øvelserne, så det er let for dig at gøre det til en daglig vane.

1 time og 33 min, 169 kr.
Produceret af Forlaget 180, 2009.

Kontakt Gotvedinstituttets kontor  for køb af Indre Fitness på DVD


Helle Gotved

Gotvedgymnastik – en grundbog

grundbog

Denne bog udgør hovedværket i Helle Gotveds forfatterskab, og indeholder en grundig og let forståelig gennemgang af kroppens opbygning og funktion, baseret på vores fælles natur – anatomien, fysiologien og følelsen. Man bliver guidet gennem den ene oplevelse efter den anden, og kan selv afgøre om man får det bedre imens. Mange har skrevet om de samme emner, men ingen med den samme indlevelse, konsekvens og bevægelsesglæde. Det er Gotvedinstituttet som har taget initiativet til denne genudgivelse som kommer efter at vi har oplevet efterspørgselen efter bogen i årevis. Vi fortsætter Helle Gotveds livsværk i Gotvedinstituttet og resten af landet, så det er naturligt at vi står for redigeringen af denne opdaterede version. Helle Gotved har været med hele vejen gennem redigeringen. Den er skrevet til alle som har lyst til at fordybe sig i kroppens reaktionsmønster, og til at lære sig selv bedre at kende, med det enkle og altfavnende mål – at Ha´det bedre.

184 sider, 229 kr.
Udgivet af forlaget Frydenlund november 2005.
Bogen kan købes her


Søren Ekman

Fra regnorm til anakonda

Den mandlige bækkenbunds muskler og funktion

regnormb

Bogen om mandens bækkenbund – det bedste alternativ til potenspiller. Når mandens penis ændrer karakter fra regnorm til anakonda, er det ikke ved hjælp af magi – selv om det måske kan virke sådan. Det drejer sig om forholdsmæssig simple kropslige processer. I lighed med hvad der gælder for resten af kroppen, kan disse processer forbedres ved hjælp af træning. Træningen hjælper både på rejsningen, til at holde tæt samt at tømme de sidste dråber ud efter vandladning. Bogen henvender sig til alle, som ønsker at vedligeholde, forbedre eller genvinde bækkenbundens funktioner.

46 sider, 119 kr.
Udgivet af forlaget Frydenlund januar 2006.
Bogen kan købes her


Helle Hein, Gotveduddannet bevægelsespædagog

Godt liv og bevægelse med knogleskørhed

knogle

Knogleskørhed (osteoporose) er blevet en folkesygdom, som op mod en halv million danskere har. Man kan selv handle målrettet for at leve godt med knogleskørhed, og bevægelse og motion er en væsentlig del af en knoglevenlig livsstil. Bogen kommer med bud på daglige morgen- og aftenøvelser samt et dagligt træningsprogram. Desuden indeholder den råd om, hvordan man kan forholde sig ved brud og sammenfald. Endelig giver den tips til knoglevenlig kost, samt anden egenomsorg.

176 sider, 249 kr.
Udgivet af forlaget Frydenlund september 2006.
Bogen kan købes her