Køb træningsvideoer

Køb vores videoer, og få alsidig gotvedgymnastik hjem i stuen.

Ønsker du at have adgang til skøn gotvedgymnastik, når det passer dig, så finder du her et udvalg af videoer, du kan købe adgang til og downloade. 

Sådan køber du vores videoer

For at købe videoerne via linket, skal du oprette dig som medlem og derefter indtaste dine betalingsoplysninger. Hvis du allerede er medlem på Govtedinstituttet, dvs. går eller har gået på hold eller kurser, kan du nøjes med at logge ind, inden du foretager købet.

Når du har købt en træningsvideo, modtager du en kvittering på mail, og i denne kvittering, finder du link til videoen og en adgangskode. Når du har fået adgang til videoen, kan du både streame og downloade den.

Jette Hjulmand: Koordination og styrke

I denne video får du en grundig opvarmning med stræk, sving og krydsbevægelser. Fokus er på koordinering på mange måder igennem hele programmet. Der er også styrke for mave og ryg på måtten og en kort afspænding til slut. Alle kan være med, og alle får varmen.

Pris 79 kroner


Joan Sandbak Petersen: Styrke og stabilitet

Med inspiration i sin barretræning har Joan Sandbak lavet en video, hvor hun træner styrke og stabilitet for kroppens kerne, ben, baller og lår. Du får et 70 minutters grundigt træningsprogram, som kan mærkes i baller og lår. 

Pris 79 kroner


Søren Ekman: Fokus på ben og hofteled

I denne træningsvideo får du grundig opvarmning, træning og mobilitet for dine ben og hofteled. Mave, arme og ryg er selvfølgelig også med, men fokus er fra hofterne og ned.

Pris: 79 kroner


Søren Ekman: Mave, ryg og skuldre

I denne træningsvideo får du træning af din stabilitet og mobilitet i kropsstykket. Der er lidt konditræning og intensiv muskeltræning.

Pris: 79 kroner


Henriette Bolt: Mave, baller og ryg

I denne video får du masser af træning af mave, baller og stabiliserende øvelser for ryggen. Meget af undervisningen foregår på måtten, men vi kommer også op og får pulstræning og svingende øvelser for hele kroppen.

Pris 79 kroner