Sund Bund – et bækkenbundskursus for kvinder

Få fat i de rette muskler, bliv instrueret i øvelser og forstå den vigtige sammenhæng mellem bækkenbunden og resten af kroppen.

Livet igennem påvirkes og belastes bækkenbunden, og den har derfor brug for træning og opmærksomhed ligesom resten af kroppen. Bækkenbunden bør være velkoordineret, stærk og udholdende. Den skal kunne spænde op, og den skal kunne spænde af. En velfungerende bækkenbund kan give en fornemmelse af kraft, energi, stabilitet og sanselighed, og det er betydningsfuldt for hele kroppen.

På dette bækkenbundskursus lærer du at mærke din bækkenbund, og om bækkenbundsmusklerne arbejder, som de skal. Du lærer, hvordan du får fat i de rette muskler og hvor meget træning, der skal til for at vedligeholde eller genskabe balancen i bækkenbunden.

Kurset henvender sig til dig, der mærker, at du ikke har den samme kontrol, styrke og sansning i bækkenbunden som tidligere. Måske har du lige født, måske er du påvirket af (overgangs)alderen, eller måske har du lyst til at forbedre dit sexliv ved hjælp af bækkenbundstræning. Der kan være mange årsager til problemer med bækkenbunden, og ofte er der mere end én brik i puslespillet.

På kurset arbejder vi med at integrere bækkenbundstræningen i din hverdag. Du får en øget kropslig opmærksomhed og større teoretisk viden om bækkenbunden. På den måde bliver sammenhængen mellem bækkenbund og krop tydeligere – det motiverer og gør øvelserne mere forståelige, så de er lettere at fortsætte med at bruge derhjemme.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at skrive til underviser Mette Bøeg: mb@privatklinikken.com