Gotvedgymnastik og Bindevævstræning

Slip for spændinger og smerter i kroppen med bindevævstræning. Vi masserer, strækker og løsner kroppen, så du får elasticiteten tilbage i dit bindevæv.

Ønsker du en fleksibel, afspændt og smertefri krop, så er bindevævstræning noget for dig.

Vi vil løsne op for muskelspændinger og ufleksibel fascia/bindevæv gennem massage og stræk ved hjælp af bolde, foamrollers og andre redskaber. Vi vil have fokus på, hvordan en bevægelse føles i kroppen både før og efter, vi har løsnet muskler og bindevæv.

Vi indleder med en god opvarmning, forskellige øvelser og teknikker og slutter af med afspænding.

Workshoppen lægger vægt på bevægelse og øvelser, og det teoretiske omkring bindevævets funktion bliver gennemgået sammen med øvelserne.

Workshoppen er rettet mod, at du kan fortsætte træningen derhjemme for at få den fulde effekt.

Hvem kan deltage?

Alle er velkomne på workshoppen. Har du osteoporose bør du dog ikke udføre bindevævstræning, og det gælder også hvis du for nylig har gennemgået en operation og har ar. Vi bruger desuden en del tid på gulvet med vægt på hænder og arme.

Mere om bindevæv og bindevævstræning

Vi har bindevæv i hele kroppen – i huden og omkring vores muskler, sener og knogler og i alle vores organer. Bindevævet binder kroppen sammen og sørger for at der er forbindelse mellem muskler og knogler og at vores indre organer bliver, hvor de skal være.

Et sundt og raskt bindevæv er af afgørende betydning for kroppens sundhed og dit velvære.

Bevæger du bindevævet for lidt, bliver det sejt. Det gælder om at holde bindevævet smidigt, elastisk og godt hydreret. Det vigtigste er derfor bevægelse, men også variation i dine bevægelser – både i hverdagen og i din træning.

Har du spørgsmål til workshoppen, kan du kontakte kontor@gotved.dk