Online træning

“Gotvedgymnastik giver mig en boblende livsglæde – når jeg modtager gymnastikvideoer fra Gotvedinstituttet, har jeg mulighed for dejlig gymnastik hver dag og lige på det tidspunkt, jeg selv har lyst.  En yderligere bonus er, at jeg på skift bliver undervist af alle Gotvedinstituttets dygtige undervisere.”

Grete Jensen, fast abonnent på online-træning

Online træning video
Afspil video

Er online-træning noget for dig?

  • Let adgang
  • Varierede træningsprogrammer på video
  • Engagerede undervisere
  • Hensyn til pladsmangel/lejligheder
  • Fri afbenyttelse hele måneden

 

Udstyr

Kropsvægt, Sliders, Små håndvægte, Måtte

Intensitet

Medium-høj intensitet

Varighed

Ca. 45 min. per video

Undervisere

Joan Sandbak, Søren Ekman, Vibeke Thevik, Jette Hjulmand, Henriette Bolt, Dorrit Stender-Petersen, Birgitte Kristensen, Sirid Nolsøe, Karen Pedersen, Ida Thalbitzer

galleri

Hvad er online-træning?

5 træningsvideoer med gotvedgymnastik, som du har fri adgang til en måned af gangen for 200,-. Med vores online-træning har du mulighed for at træne derhjemme, i haven, i sommerhuset, eller hvor det passer dig. Træningsprogrammerne er på ca. 45 minutter, og vi kommer altid hele kroppen rundt. Vi træner i medium-høj intensitet. Du kan købe tilbuddet i en enkelt måned eller tilmelde dig abonnement og få adgang, når en ny måned begynder.

Hvem er online-træning for?

Online-træning passer godt til dig, som vil have en fleksibel træningsløsning, du kan bruge hvor som helst og når som helst. Måske er det et supplement til din ugentlig gymnastik i Gymnastikhuset, eller måske er det din mulighed for at dyrke gotvedgymnastik, selvom du bor et andet sted i landet.

Derfor skal du vælge Gotvedinstituttet

Det er vores mission at hjælpe dig til at genopdage glæden ved bevægelse og opnå en smidig og harmonisk krop i balance, som giver mere energi og overskud i hverdagen. Samtidig får du også en større viden om– og indsigt i din egen krop.

Hold dig opdateret

Gotvedinstituttets nyhedsbrev udkommer minimum fire gange om året. Få nyhedsbrevet direkte på din e-mail, så du ikke går glip af nyt fra Gotvedsinstituttet.