Køb træningsvideoer

Køb vores videoer, og få alsidig gotvedgymnastik hjem i stuen.

Ønsker du at have adgang til skøn gotvedgymnastik, når det passer dig, så finder du her et udvalg af videoer, du kan købe adgang til og downloade. 

Sådan køber du vores videoer

For at købe videoerne via linket, skal du oprette dig som medlem og derefter indtaste dine betalingsoplysninger. Hvis du allerede er medlem på Govtedinstituttet, dvs. går eller har gået på hold eller kurser, kan du nøjes med at logge ind, inden du foretager købet.

Når du har købt en træningsvideo, modtager du en kvittering på mail, og i denne kvittering, finder du link til videoen og en adgangskode. Når du har fået adgang til videoen, kan du både streame og downloade den.


Henriette Bolt: Øvelser med redondobold

I denne video får du et lidt kortere træningsprogram med redondobold. Vi skal svinge, strække og have pulsen lidt op, og til sidst laver vi styrkende øvelser på gulv. Masser af inspiration til at bruge den bold, du har købt på Gotvedinstituttet. Mangler du en bold? Du kan købe den på kontoret i åbningstiden eller skrive en mail på kontor@gotved.dk


Vibeke Thevik: Bindevævstræning med rulle og bold

I denne korte video får du en introduktion til forskellige øvelser, du kan lave på en foamroller eller med små bolde. Øvelserne er stabiliserende og masserer dit bindevæv, så du føler dig blød og afspændt bagefter. Du kan med fordel lave øvelserne hver uge, så du holder kroppen fleksibel og mindsker smerter fra fx spændinger. Mangler du bolde? Køb dem på kontoret i åbningstiden eller på mail til kontor@gotved.dk Mangler du foam roller? Bestil den eksempelvis her


Sirid Nolsøe: Fodtræning – fodmassage og fodøvelser

I denne korte video får du et lille kursus i fodmassage og fodøvelser, som kan hjælpe mod ømhed og give dig et stærkere fundament. Øvelserne skal gentages jævnligt for en god effekt.

Pris: 49 kroner


Jette Hjulmand: Koordination og styrke

I denne video får du en grundig opvarmning med stræk, sving og krydsbevægelser. Fokus er på koordinering på mange måder igennem hele programmet. Der er også styrke for mave og ryg på måtten og en kort afspænding til slut. Alle kan være med, og alle får varmen.

Pris 79 kroner


Joan Sandbak Petersen: Styrke og stabilitet

Med inspiration i sin barretræning har Joan Sandbak lavet en video, hvor hun træner styrke og stabilitet for kroppens kerne, ben, baller og lår. Du får et 70 minutters grundigt træningsprogram, som kan mærkes i baller og lår. 

Pris 79 kroner


Søren Ekman: Fokus på ben og hofteled

I denne træningsvideo får du grundig opvarmning, træning og mobilitet for dine ben og hofteled. Mave, arme og ryg er selvfølgelig også med, men fokus er fra hofterne og ned.

Pris: 79 kroner


Søren Ekman: Mave, ryg og skuldre

I denne træningsvideo får du træning af din stabilitet og mobilitet i kropsstykket. Der er lidt konditræning og intensiv muskeltræning.

Pris: 79 kroner


Henriette Bolt: Mave, baller og ryg

I denne video får du masser af træning af mave, baller og stabiliserende øvelser for ryggen. Meget af undervisningen foregår på måtten, men vi kommer også op og får pulstræning og svingende øvelser for hele kroppen.

Pris 79 kroner