Sommervandring og gotvedgymnastik

Start højsommeren med skønne vandreture i naturen og en dag med gotvedgymnastik i det smukke Gymnastikhus på Frederiksberg.

Få et skud natur, bevægelse og fællesskab de første tre dage af juli!

Henriette Bolt har tilrettelagt dette dejlige tilbud med det bedste fra to verdener: vandreture i den skønne natur i Nordsjælland samt gymnastik og rundvisning i det historiske Gymnastikhus på Frederiksberg.

Første dag skal I ud at vandre i Rude Skov og på tredjedagen går I fra Helsingør til Hornbæk – begge ture er på 13-15 km. På vandreturene vil der blive indlagt bevægelsespauser, der øger kroppens fleksibilitet og løsner for uhensigtsmæssige spændinger. Mellem de to vandredage har I en dag i det 125 årige Gymnastikhus, hvor Gotvedinstituttet holder til. Her skal I på rundvisning i den historiske bygning og dyrke to timers gotvedgymnastik i den smukke, store sal.

Program

Mandag 1. juli

Vi mødes på Holte Station kl. 10.00. Turen går til Rude Skov, Høsterkøb og Høje Sandbjerg. Vi spiser medbragte madpakker i en lysning og nyder skovens dybe, stille ro. Der vil være stræk og øvelser, der løsner og en god pause, inden vi går videre efter frokosten. Dagen forventes at slutte omkring kl. 16.00 på Vedbæk Station.

Tirsdag 2. juli

Vi mødes kl. 10.00 til kaffe i det 125 år gamle Gymnastikhus på Frederiksberg og får en kort introduktion huset og dets historie. Derefter står den på to timers gotvedgymnastik, hvor vi kommer hele kroppen igennem med totalbevægelse, sving, træningsøvelser, dybe stræk og bindevævstræning. Efter gymnastikken er der en rundvisning i huset. Derefter går vi over i Landbohøjskoles have, hvor vi spiser frokost på deres restaurant (inkl. i prisen). Dagen forventes at slutte omkring kl. 15.00.

Onsdag 3. juli

Vi mødes på Helsingør Station kl. 10.00. Herfra vandrer vi til Ålsgårde, hvor der er mulighed for en kaffepause og videre gennem skove og langs Kattegat til Hornbæk. Vi spiser frokost på Hornbækhus (inkl. i prisen). Hvis vejr og hav lokker, tager vi en badetur på vejen eller efter frokosten. Husk derfor at pakke badetøj og håndklæde i rygsækken. Efter frokosten tager vi toget tilbage til Helsingør, hvor vi ankommer omkring kl. 16.00.

Pris

1.650 kr.

Prisen er inklusive frokost på Hornbækhus og i Væksthuset på Frederiksberg, to planlagte vandreture samt en dag i Gymnastikhuset med gymnastik og rundvisning.

Du betaler selv togbilletter og medbringer madpakke til mandagsturen.

Turguide og underviser: Henriette Bolt.