Bedre bevægelighed – en workshop for nakke og skuldre

Kom med på denne workshop og få viden og værktøjer til at afhjælpe gener i og fra skulder- og nakkeområdet, så du får en bedre bevægelighed.

Kroppen er skabt til bevægelse – også vores skuldre og nakke.

Vi sidder stille som aldrig før og i kombination med vores øgede skærm- og mobilbrug er det en stor udfordring for vores skulder- og nakkeområde.

Får vi ikke bevæget os tilstrækkelig alsidigt, kan det medføre gener, som spændingshovedpine, myoser, stivhed og smerter eller nedsat bevægelighed.

Når der modsat er god kontakt til fødderne og fri bevægelighed op igennem rygsøjlen, får hovedet, nakken og armene bedre betingelser. På den måde bevares liv og dynamik i kroppen, hvilket giver en god spændingstilstand og blodcirkulation i musklerne.

På workshoppen bliver du klogere på, hvordan forskellig kropslig brug og vaner kan påvirke nakke- og skulderområdet. Du får en øget kropslig opmærksomhed og større teoretisk viden, så sammenhængen mellem skulder- og nakkeområdet og resten af kroppen bliver tydeligere – det motiverer og gør træningsøvelserne lettere at forstå.

I løbet af workshoppen bliver du instrueret i øvelser, som både sigter på forebyggelse men også aflastning til, når generne er opstået. Øvelserne vil have fokus på, hvordan du kan skabe øget styrke, udholdenhed og bevægelighed i området samt hvordan du bedrer blodcirkulationen. Vi arbejder desuden med at integrere træningen i din hverdag, så det bliver overskueligt at fortsætte den også efter workshoppen er ovre.

Så kom med og få viden og værktøjer til at minimere og afhjælpe gener i og fra skulder- og nakkeområdet, så du kan få en bedre bevægelighed.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til underviser Mette Bøeg på mb@privatklinikken.com

Praktisk info

Workshoppen varer fem timer og undervejs er der indlagt en frokostpause.

Hvis du medbringer en madpakke, har vi et køleskab samt et mindre tekøkken med service, du gerne må bruge.

Der serveres desuden vand, kaffe, te og snacks undervejs.

Indholdet veksler mellem teori og øvelser, så kom i tøj, du kan bevæge dig i og medbring gerne blok og blyant.

Husk også et større (hånd)klæde til at lægge over måtterne ved liggende øvelser.

Afbud

Du kan melde afbud op til to uger før workshoppen – derefter er tilmeldingen bindende.