Træning og balance

Træning og balance mænd Gotvedinstituttet

”En god instruktør, der sikrer én en ugentlig dosis bevægelse i led og muskler, man næsten havde glemt, man havde. Godt for både krop og sjæl samt balancen. Kan stærkt anbefales.”

 

Ole Andersen, Træning og balance, onsdag kl. 14:25-15:25 med Vibeke Thevik

Video om Træning og balance Søren deltager
Afspil video

Er Træning og balance noget for dig?

  • Ledopvarmning
  • Svingende øvelser, balance- og koordinationsøvelser
  • Let konditræning som let løb eller dans
  • Let muskeltræning for hele kroppen
  • Udspænding og afspænding

Udstyr

Elastikker, Håndvægte, Redondo-bolde, Massagebolde, Foamrollers

Intensitet

Vi træner i medium intensitet. Let løb og hop må påregnes, ligesom vi skal op og ned fra gulvet i øvelserne.

Varighed

45-60 minutter

Undervisere

Steffen Adamsen, Søren Ekman, Vibeke Thevik, Miamanda Bovin

galleri

Sådan er undervisningen opbygget

Træning og balance er skabt til dig, som gerne vil have glad bevægelse, udfordre din koordination med dansende og svingende øvelser i kombination med let pulstræning og styrkende øvelser. Det hele er sammensat til god musik, som passer til øvelserne. Vi runder af med udspænding af muskler og led og laver afspænding til slut.

Hvem passer undervisningen til?

Vi træner i en intensitet, hvor de fleste kan være med, men det er vigtigt, at du kan komme op og ned fra gulvet og kan holde til rask gang, let løb og hop. Underviserne vil dog altid være opmærksomme på at vise, hvordan øvelserne kan varieres, så de enten er mere skånsomme eller mere udfordrende, og derfor har denne holdtype en bred appel. Omdrejningspunktet for gymnastikken er totalbevægelsen. Den er kernen i gotvedgymnastik og betyder, at belastningen/vægten fordeles hen over flere led i øvelserne.

Derfor skal du vælge Gotvedinstituttet

Det er vores mission at hjælpe dig til at genopdage glæden ved bevægelse og opnå en smidig og harmonisk krop i balance, som giver mere energi og overskud i hverdagen. Samtidig får du også en større viden om– og indsigt i din egen krop.

Hold dig opdateret

Gotvedinstituttets nyhedsbrev udkommer minimum fire gange om året. Få nyhedsbrevet direkte på din e-mail, så du ikke går glip af nyt fra Gotvedsinstituttet.