Rolig træning

Rolig træning kvinder Gotvedinstituttet

“Muligheden for hensyntagende gymnastik har fået mig til at blive ved med at gå til gymnastik. Dorrit formår at presse/inspirere os til at gøre lidt mere, end vi selv tror, vi kan. Så føler man sig bagefter både glad og stolt over ikke at være så affældig, som man tit kan føle sig.”

Grethe Jacobsen, Fredag 11.00 Rolig træning med Dorrit Stender-Petersen

Rolig træning kvinder video
Afspil video

Er Rolig træning noget for dig?

  • Ledopvarmning
  • Svingende øvelser, balance- og koordinationsøvelser
  • Let muskeltræning for hele kroppen
  • Udspænding
  • Tid til dine behov

Udstyr

Elastikker, Håndvægte, Redondo-bolde, Massagebolde, Foamrollers

Intensitet

Vi træner i lav intensitet. Ingen løb og hop. Tid til at komme op og ned fra gulvet i øvelserne.

Varighed

45-60 minutter

Undervisere

Dorrit Stender-Petersen Jette Hjulmand, Karen Pedersen, Joan Sandbak

galleri

Sådan er undervisningen opbygget

Vi træner i lav intensitet, hvor de fleste kan være med, og der bliver taget særlige hensyn, hvor det er nødvendigt. Kroppen bliver gennemarbejdet, og der er altid fokus på at styrke kroppen og balancen, og selvom det er hårdt og tidskrævende, så arbejder vi også med at komme op og ned fra gulvet. Målet er, at du får motioneret og styrket kroppen, så din hverdag bliver lettere, og du kan klare dig ved egen hjælp.

 

Hvem passer undervisningen til?

Rolig træning er hensyntagende træning, som er skabt til dig, der har brug for god tid til at lave øvelserne og tid til dine specifikke behov. Der er færre deltagere på hvert hold, så underviseren har tid til at tilrette øvelserne til den enkelte deltager. Øvelserne er skånsomme, der er ingen løb eller hop, og der er god tid til at komme op og ned fra gulvet.

Derfor skal du vælge Gotvedinstituttet

Det er vores mission at hjælpe dig til at genopdage glæden ved bevægelse og opnå en smidig og harmonisk krop i balance, som giver mere energi og overskud i hverdagen. Samtidig får du også en større viden om– og indsigt i din egen krop.

Hold dig opdateret

Gotvedinstituttets nyhedsbrev udkommer minimum fire gange om året. Få nyhedsbrevet direkte på din e-mail, så du ikke går glip af nyt fra Gotvedsinstituttet.