Rejser

Bootcamp i Skagen med Gotved
Afspil video

Er et ophold/rejse med Gotvedinstituttet noget for dig?

  • Varieret og intensiv gotvedbevægelse
  • Hyggeligt samvær
  • Naturoplevelser
  • Vandre/badeture
  • Lækker forplejning
  • Pæne overnatningssteder
  • Kun i Danmark og Norden af klimahensyn

Udstyr

Måtter

Intensitet

Medium-høj

Varighed

4 dages-ophold

Undervisere

Henriette Bolt Malene Helbak Jette Hjulmand

galleri

Hvad er Gotved Rejser?

Gotved Rejser er ophold, hvor vi oplever glæden og udbyttet ved at arbejde med kroppen flere dage i træk, og desuden nyder samvær og fordybelse i det, vi laver. Destinationerne er nøje udvalgt efter deres faciliteter og placering, og du er sikret høj kvalitet i overnatning og forplejning. Vi rejser kun i Danmark og Norden af klimahensyn.

Hvem er Gotved Rejser for?

Vores ophold er tiltænkt dig, som gerne vil holde en aktiv ferie og have et afbræk fra hverdagen, hvor du lader batterierne op gennem bevægelse, afspænding, vandreture og oplevelser sammen med andre. Nogle deltager alene, mens andre vælger at tage med i større eller mindre grupper eller som par. Indkvarteringen varierer fra rejse til rejse og kan være lige fra enkeltværelser til små feriehuse, men vil altid fremgå i beskrivelsen af opholdet, før du tilmelder dig.

Derfor skal du vælge Gotvedinstituttet

Det er vores mission at hjælpe dig til at genopdage glæden ved bevægelse og opnå en smidig og harmonisk krop i balance, som giver mere energi og overskud i hverdagen. Samtidig får du også en større viden om– og indsigt i din egen krop.

Hold dig opdateret

Gotvedinstituttets nyhedsbrev udkommer minimum fire gange om året. Få nyhedsbrevet direkte på din e-mail, så du ikke går glip af nyt fra Gotvedsinstituttet.