Puls og styrke

“Jeg kan mærke, at jeg gradvist opbygger mere styrke og smidighed. Jeg har været med i cirka 15 år, men der er mange der har gået længere, og der kommer løbende nye til. Der er smil og grin og rigtig god stemning på holdet og før og efter i omklædningsrummet.”

Edith Kahkle, Puls og styrke, torsdag 7.50 med Miamanda Bovin

Puls og styrke kvinder
Afspil video

Er Puls og styrke noget for dig?

  • Ledopvarmning
  • Svingende øvelser, balance- og koordinationsøvelser
  • Intensiv konditræning, løb, hop eller dans, pulsen højt op
  • Grundig muskeltræning
  • Udspænding
  • Afspænding – ikke altid på 60 minutters hold, men altid på 75 minutters hold

Udstyr

Kropsvægt, Elastikker, Håndvægte, Redondo-bolde, Massagebolde, Foamrollers

Intensitet

Medium-høj intensitet.

Varighed

60-75 minutter

Undervisere

Henriette Bolt, Søren Ekman, Ida Thalbitzer, Helle Martinsen, Steffen Adamsen, Vibeke Thevik, Sirid Nolsøe, Miamanda Bovin, Karen Pedersen

galleri

Sådan er undervisningen opbygget

Vi varmer kroppen op, så den er klar til løb, hop og intensiv muskeltræning. Vi laver styrkende øvelser med kroppens vægt, elastikker eller løse vægte. Musikken er valgt, så den passer til alle øvelserne undervisningen igennem og giver en oplevelse af sammenhæng. Træningen efterlader dig med større kropsbevidsthed og mere overskud i hverdagen.

Hvem passer undervisningen til?

Vores Puls og styrke-hold er til dig, som vil have effektiv muskel- og konditionstræning på dit ugentlige gymnastikhold. Vi løber i salen, arbejder på hænder og knæ, og skal op og ned fra gulvet flere gange i løbet af undervisningen.

Derfor skal du vælge Gotvedinstituttet

Det er vores mission at hjælpe dig til at genopdage glæden ved bevægelse og opnå en smidig og harmonisk krop i balance, som giver mere energi og overskud i hverdagen. Samtidig får du også en større viden om– og indsigt i din egen krop.

Hold dig opdateret

Gotvedinstituttets nyhedsbrev udkommer minimum fire gange om året. Få nyhedsbrevet direkte på din e-mail, så du ikke går glip af nyt fra Gotvedsinstituttet.