Korte træningsforløb

Workshop barretræning Gotvedinstituttet

“Elsker at mærke min krop bliver stærkere. Det er den bedste træningsform for mig, god musik, godt fællesskab og læring om krop og styrke”

Tina Solgaard, deltager på Gotved barretræning med Joan Sandbak

Gotved barretræning
Afspil video

Er et kort træningsforløb noget for dig?

Du finder altid et varieret udbud af korte træningsforløb på Gotvedinstituttet. Forløbene varer fra 2 til 10 gange, og du betaler hele forløbet på én gang.

  • Bindevævstræning med rulle og bold
  • Gotved barretræning
  • Træningsforløb med osteoporose
  • Muskeltræning og gotvedgymnastik

Udstyr

Barre, Foam roller, Kropsvægt, Massagebolde, Mini bolde

Intensitet

Medium-høj intensitet

Varighed

2-10 undervisningsgange

Undervisere

Joan Sandbak, Malene Helbak, Søren Ekman, Vibeke Thevik, Birger Bovin, Jette Hjulmand

galleri

Hvad er korte træningsforløb?

På vores korte træningsforløb får du bevægelsesundervisning med et specifikt kropsligt fokus eller med særlige redskaber. Det er afgrænsede forløb på 2 til 10 undervisningsgange, hvor du køber hele forløbet på én gang. Vi varierer vores udbud af træningsforløb hver sæson, og du er altid sikret undervisning af kvalificerede undervisere.

Hvem er korte træningsforløb for?

De korte træningsforløb er til dig, som gerne vil træne med et specifikt sigte inden for en afgrænset periode. Du binder dig kun for den periode, du melder dig til og er ikke automatisk tilmeldt yderligere forløb, selvom nogle af træningsforløbene genoptages hen over en sæson. Hvert forløb har sit eget tema og sin egen målgruppe, og du kan læse under hvert forløb, om det er noget for dig.

Derfor skal du vælge Gotvedinstituttet

Det er vores mission at hjælpe dig til at genopdage glæden ved bevægelse og opnå en smidig og harmonisk krop i balance, som giver mere energi og overskud i hverdagen. Samtidig får du også en større viden om– og indsigt i din egen krop.

Hold dig opdateret

Gotvedinstituttets nyhedsbrev udkommer minimum fire gange om året. Få nyhedsbrevet direkte på din e-mail, så du ikke går glip af nyt fra Gotvedsinstituttet.