Endagskurser

Fødderne vores fundament

“Lette og enkle øvelser der styrker mobiliteten i fødderne samt vejledning i valg af det rigtige fodtøj. Fødderne – vores fundament” kan anbefales til alle der gerne vil forstå hvordan denne ret komplekse legemsdel fungerer.”

Michael Bruhn, deltager på kurset "Fødderne - vores fundament" med Mette Bøeg

Bindevævstræning på Gotvedinstituttet
Afspil video

Endagskurser på Gotvedinstituttet

Du finder altid et bredt udvalg af endagskurser med fokus på særlige træningsformer eller specifikke kropsområder på Gotvedinstituttet

  • Bindevævstræning og gotvedgymnastik
  • Bevægelse mod spændinger og muskelsmerter
  • Fra regnorm til anakonda
  • Fødderne – vores fundament
  • Sund Bund
  • Swingende dans
  • Træning med osteoporose
  • Workshop Gotved barretræning

Udstyr

Foam rollers, Mini bolde Barre Redondobolde

Intensitet

Lav-høj intensitet

Varighed

1-6 timer

Undervisere

Joan Sandbak, Søren Ekman, Henriette Bolt, Mette Bøeg, Vibeke Thevik, Gitte Just, Magnus Bendtsen

galleri

Derfor skal du vælge et endagskursus

Gotvedinstituttet har altid et bredt udvalg af endagskurser med fokus på en bestemt træningsform eller et specifikt kropsområde. Underviserne på kurserne er enten vores egne bevægelsesundervisere eller andre, vi henter udefra, som er højt kvalificerede på et givent område. Du får altid undervisning med udgangspunkt i den nyeste viden på området, og du vil ofte kunne bruge øvelserne på kurset til at træne videre derhjemme.

Hvem er endagskurser for?

Endagskurserne er tiltænkt dig, som gerne vil have mere viden og rådgivning om et særligt område på kroppen både for at forebygge og for at afhjælpe gener og skavanker. Kurserne er også til dig, som gerne vil dykke ned i en bestemt træningsform, så som bindevævstræning eller barretræning, og have mere tid til fordybelse, end vi har på de ugentlige hold. Vores deltagere på gymnastikholdene fortæller, at de får endnu mere ud af deres ugentlig gymnastiktræning, når de har været på endagskurser omkring fx fødder eller bækkenbund. På kurserne de opnår større forståelse for kroppens funktioner, som de kan bruge i den almindelige gymnastikundervisning.

Derfor skal du vælge Gotvedinstituttet

Det er vores mission at hjælpe dig til at genopdage glæden ved bevægelse og opnå en smidig og harmonisk krop i balance, som giver mere energi og overskud i hverdagen. Samtidig får du også en større viden om– og indsigt i din egen krop.

Hold dig opdateret

Gotvedinstituttets nyhedsbrev udkommer minimum fire gange om året. Få nyhedsbrevet direkte på din e-mail, så du ikke går glip af nyt fra Gotvedsinstituttet.