Gymnastik Frederiksberg

Bor du på Frederiksberg, og leder du efter et sted, hvor du kan gå til gymnastik? Så kom og vær med til gymnastik på Gotvedinstituttet. Du har mulighed for at vælge mellem mere end 50 forskellige gymnastikhold – både grundtræning på vores hold og mere kropsspecifikke kurser. Vi byder alle unge, voksne og ældre velkommen til at dyrke gymnastik på Gotvedinstituttet på Frederiksberg.

Der er mange gode grunde til at dyrke gymnastik, men på Gotvedinstituttet adskiller gymnastikken sig fra andre. Det særlig ved netop gotvedgymnastik er, at træningen er tilpasset kroppens naturlige bevægelsesmønstre, og alle øvelser er nøje udvalgte på grund af den positive effekt, de har for kroppen.

Med vores brede viden og erfaring inden for bevægelse og kroppens funktioner, kan vi sikre dig høj kvalitet i træningen. Alle vores undervisere er yderst kompetente og er færdiguddannede bevægelsesundervisere fra Gotvedinstituttet på Frederiksberg. I træningen er der fokus på at udføre øvelserne ergonomisk og anatomisk korrekt, hvilket bidrager til at mindske risikoen for skader og overbelastninger.

Se et lille udpluk af vores undervisning i puls og styrke på Gotvedinstituttet

Gymnastikhold på Frederiksberg

Gymnastikken finder sted på Frederiksberg, hvor Gotvedinstituttet har beliggenhed. Som tidligere nævnt har vi mange forskellige gymnastikhold og kurser at vælge imellem, og derfor er der højst sandsynlig også et hold, som imødekommer dine ønsker og behov. Vi har både damegymnastik, herregymnastik og mixhold, og gymnastikholdene varierer i intensitet.

Vil du gerne have en sund krop, holde dig fysisk aktiv og gå på et hold, hvor du har mulighed for at få mere overskud i hverdagen? Klik på knappen herunder, hvor du finder et overblik over alle vores gymnastikhold og kurser. Er du i tvivl om, hvilket gymnastikhold du skal vælge, eller har du andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan vejlede dig.

Gymnastik på Frederiksberg

Personlig træning på Frederiksberg

Har du nogle individuelle behov for eksempel i forbindelse med en skade, tilbyder vi personlig træning på Frederiksberg. Her har du mulighed for at få enetimer med personlig træning, hvor der tages udgangspunkt i dig og dine ønsker. Ved at supplere din sædvanlige træning med enetimer får du nogle professionelle øjne på netop dine bevægelsesmønstre.