Gotvedgymnastik på Hotel Klinten i Rødvig

Tag med på et fantastisk 4-dages ophold i smukke omgivelse, tæt på vandet. Vi skal lade batterierne op og fylde krop og sind med bevægelse og hyggeligt samvær.

Et 4-dages ophold med tid til selvforkælelse

Turen går til Hotel Klinten i Rødvig, hvor vi skal have et energiløft til at komme igennem resten af vinteren. Underviser Jette Hjulmand vil tage sig godt af jer med daglig gotvedgymnastik, vandreture og skabe rammerne for hyggeligt samvær.

Om opholdet

Turen til Rødvig byder på 4 dages forkælelse til krop og sjæl. Vi skal lave gotvedgymnastik 2 gange om dagen, hvilket giver god tid til fordybelse. Vi skal opleve, hvordan det både giver energi, styrke og overskud, når vi så intenst er sammen i flere dage.

Programmet byder på en skøn blanding af fysisk træning, stille bevægelse og socialt samvær. Vi spiser måltiderne sammen, og om aftenen hygger vi med sang eller andet, som selvfølgelig er helt frivilligt. Der er også plads til at trække sig til mere stille stunder. Vi skal gå skønne ture sammen og nyde havet, der ligger en lille gåtur fra stedet, så vi starter dagene med stræk på stranden efterfulgt af vinterdyp, for dem der har lyst.

Mere om gotvedgymnastik

Gotvedgymnastik er grundtræning for alle. Øvelserne tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelsesmønstre, og sammenhængen mellem musik og bevægelse er altid i fokus. Med gotvedgymnastik i kroppen oplever du ro, velvære og styrke. En tilstand, som styrker immunforsvaret og forebygger stress.

Andre aktiviteter

Stedet ligger lige ud til Østersøen, så der er gode muligheder for at starte dagen med et vinterdyp i havet før skøn morgenmad og skøn gymnastik. Imellem gymnastikken er der tid til ture langs Stevns trampesti, som fører direkte til Stevns Klint kun 2,7 km fra hotellet. Her ligger også et museum som skulle være et besøg værd. På selve hotellet finder man desuden loungeområde, sauna, fitnessrum, pool- og billardbord.

Sådan bor du

På Hotel Klinten bor vi alle på skønne enkeltværelser, og indtjekning er kl. 14 på ankomstdagen, mens udtjekning er kl. 9.30. Jette Hjulmand vil lave bevægelse i salen efter udtjekning, og vi slutter af med en sandwich to-go.

Forplejning

Måltiderne er økologiske og varierede, og vi spiser sammen. Husk at maile til Jette ved særlige behov, f.eks. hvis du har allergier. Der vil blive serveret kaffe, te, juice og vand, dog er disse for egen regning. Ønskes der andet til maden, er man velkommen til at medbringe det selv.

Skriv til Jette ved tilmelding og oplys eventuelle ønsker angående kosten: jettehjulmand@hotmail.com

Medbring

Egen måtte og evt. egne drikkevarer ud over kaffe, te, juice og vand.

Pris

Pris: 4400,- kr
Det får du: Fuld forplejning og logi på enkeltværelse i tre døgn, fleres timers bevægelse og træning, tid til ro og fordybelse, vandreture, mulighed for at gå i sauna og fitnessrum.

Prisen er eksklusiv drikkevarer og transport.

Afbud skal ske senest 10 uger inden afrejsedato og sendes til kontor@gotved.dk Afbud senere end dette vil føre til fuld betaling.

Transport

Der vil være mulighed for fælles togtur, hvor vi mødes på Københavns Hovedbanegård. Når vi nærmer os afrejsetidspunkt, kommer der mere info, så vi kan hoppe på det samme tog. Der er selvfølgelig også mulighed for at køre dertil i egen bil. Transporten er ikke inkluderet i prisen.