Efterårstur til Rødvig

Fire dage i smukke omgivelser, hvor vi skal lade batterierne op og fylde krop og sind med bevægelse og hyggeligt samvær!

Fire dages forkælelse for krop og sjæl på Hotel Klinten i Rødvig – direkte ud til Østersøen.

Jette Hjulmand underviser i gotvedgymnastik to gange om dagen og vil desuden skabe rammer for hyggeligt samvær med fællesspisning og aktiviteter som vandreture, sauna og havdyp. Gotvedgymnastikken tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelsesmønstre, og sammenhængen mellem musik og bevægelse er altid i fokus. 

Turen er tænkt som et energiløft til at komme igennem resten af vinteren; vi skal opleve, hvordan det giver både energi, styrke og overskud, når vi bevæger os og er sammen over flere dage i skønne omgivelser. 

Programmet byder på en skøn blanding af fysisk træning, stille bevægelse og socialt samvær. Da hotellet ligger lige ud til Østersøen, er der gode muligheder for at starte dagen med et havdyp og sauna før skøn morgenmad og dejlig gymnastik. Imellem gymnastikken er der tid til ture langs Stevns trampesti, som fører til Stevns Klint kun 2,7 km fra hotellet. Her ligger også et museum som er et besøg værd. På selve hotellet finder man desuden loungeområde, fitnessrum og billardbord. 

Vi spiser måltider sammen, og om aftenen hygger vi med spil, sang, billard, bordtennis eller andet. Der er også plads til at trække sig til mere stille stunder. 

Praktisk info

Turen går til Hotel Klinten i Rødvig, hvor alle kommer til at bo på skønne enkeltværelser. 

Måltiderne er økologiske og varierede, og vi spiser sammen. Du betaler selv for drikkevarer.

Skriv til Henriette Bolt ved tilmelding og oplys om du ønsker vegetarmad eller om du har allergier: henriettebolt@gotved.dk 

Der er indtjekning kl. 14.00 torsdag 31. oktober og vi skal tjekke ud senest kl. 9.30 søndag 3. november. Der er gotvedgymnastik i salen efter udtjekning søndag. 

Der vil være mulighed for at tage toget i fællesskab fra Københavns Hovedbanegård. Vi sender mere information, når vi nærmer os afrejsetidspunkt, så vi kan hoppe på samme tog. Det er også muligt at ankomme i bil. 

Adressen er:

Søndervej 8,

4673 Rødvig Stevns

Transport er ikke inkluderet i prisen. 

Pris 

4.950 kr.

Det får du:

  • to gange daglig undervisning i gotvedgymnastik
  • tre overnatninger på enkeltværelse
  • kaffe og kage på ankomstdagen
  • en hovedret per aften med mulighed for at tilkøbe forret og dessert
  • aftenkaffe/te
  • madpakke til turene

Prisen er eksklusiv drikkevarer og transport.

Afbudsfrist

Afbud skal ske senest 10 uger inden afrejsedato og sendes til kontor@gotved.dk Afbud senere end dette vil føre til fuld betaling, medmindre der er venteliste, så en anden kan overtage pladsen.