Gotvedgymnastik på Hotel Klinten i Rødvig

Tag med på et fantastisk 4-dages ophold i smukke omgivelse, direkte til Østersøen. Vi skal lade batterierne op og fylde krop og sind med bevægelse og hyggeligt samvær.

Tag med på et fantastisk 4-dages ophold i smukke omgivelse, direkte til Østersøen. Vi skal lade batterierne op og fylde krop og sind med bevægelse og hyggeligt samvær.   

Gotvedgymnastik på Hotel Klinten i Rødvig giver et energiløft til at komme igennem resten af vinteren. Underviser Jette Hjulmand vil tage sig godt af jer med daglig gotvedgymnastik, vandreture og skabe rammerne for hyggeligt samvær

Om opholdet

Turen til Rødvig byder på 4 dages forkælelse til krop og sjæl. Vi skal lave gotvedgymnastik 2 gange om dagen, hvilket giver god tid til fordybelse. Vi skal opleve, hvordan det både giver energi, styrke og overskud, når vi så intenst er sammen i flere dage. 

Programmet byder på en skøn blanding af fysisk træning, stille bevægelse og socialt samvær. Vi spiser måltiderne sammen, og om aftenen hygger vi med spil, sang, billard, bordtennis eller andet. Der er også plads til at trække sig til mere stille stunder. Vi skal gå skønne ture sammen og nyde havet. Vi vil starte dagene med stræk på stranden efterfulgt af vinterdyp og sauna, for dem, der har lyst til det.

Mere om gotvedgymnastik 

Gotvedgymnastik er grundtræning for alle. Øvelserne tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelsesmønstre, og sammenhængen mellem musik og bevægelse er altid i fokus. Med gotvedgymnastik i kroppen oplever du ro, velvære og styrke. En tilstand, som styrker immunforsvaret og forebygger stress. 

Andre aktiviteter 

Da hotellet ligger lige ud til Østersøen, er der gode muligheder for at starte dagen med et havdyp før skøn morgenmad og dejlig gymnastik. Imellem gymnastikken er der tid til ture langs Stevns trampesti, som fører til Stevns Klint kun 2,7 km fra hotellet. Her ligger også et museum som er et besøg værd. På selve hotellet finder man desuden loungeområde, sauna, fitnessrum, pool- og billardbord. 

Sådan bor du 

På Hotel Klinten bor vi alle på skønne enkeltværelser. Der vil være indtjekning kl. 14 på ankomstdagen, mens udtjekning den sidste dag er kl. 9.30. Jette Lautrup Hjulmand vil lave bevægelse i salen efter udtjekning. 

Forplejning 

Måltiderne er økologiske og varierede, og vi spiser sammen. Skriv til Henriette Bolt ved tilmelding og oplys om du ønsker vegetarmad eller om du har nogle allergier: henriettebolt@gotved.dk 

Transport 

Der vil være mulighed for fælles togtur, hvor vi mødes på Københavns Hovedbanegård. Når vi nærmer os afrejsetidspunkt, kommer der mere info, så vi kan hoppe på det samme tog. Der er selvfølgelig også mulighed for at køre dertil i egen bil. Transporten er ikke inkluderet i prisen. 

Pris 

Pris: 4.950 kr.
Det får du: Kaffe og kage på ankomstdag, 1 hovedret. Forret og dessert kan tilkøbes, aftenkaffe/te, madpakke ToGo til turene og logi på enkeltværelse i tre døgn, fleres timers bevægelse og træning, tid til ro og fordybelse, vandreture, mulighed for at gå i sauna og fitnessrum. 

Prisen er eksklusiv drikkevarer og transport. 

Afbudsfrist

Afbud skal ske senest 10 uger inden afrejsedato og sendes til kontor@gotved.dk Afbud senere end dette vil føre til fuld betaling, medmindre der er venteliste, så en anden kan overtage pladsen.