Gymnastik Vesterbro

Er du på udkig efter en mulighed for at komme på et givende og sjovt gymnastikhold i nærheden af Vesterbro? Så skal du kigge med her hos Gotvedinstituttet, hvor du har mulighed for at melde dig til et af vores fantastiske hold – vi tilbyder mere end 50 forskellige træningshold.

Gotvedinstituttet har en central placering i København, og du har derfor rig mulighed for at blive en del af træningen, hvis du har bopæl på eller nær Vesterbro.  

Se et lille udpluk af vores undervisning i puls og styrke på Gotvedinstituttet

Opnå en sundere hverdag med træning nær Vesterbro

Der er mange gode grunde til at gøre gymnastik til en fast del af din hverdag. Det er generelt en rigtig god idé at dyrke motion hele livet igennem, for med bevægelse følger rigtig mange fordele for både krop og sjæl.

Med hyppig træning på et af vores gymnastikhold nær Vesterbro vil du opleve væsentlig mere energi og overskud i det daglige, mens din generelle sundhed og velvære samtidig vil blive styrket på flere parametre.

Gymnastik

Gymnastik med fokus på kroppen og ergonomi

Hos Gotvedinstituttet har du mulighed for at blive en del af et anderledes gymnastikhold. Vores gymnastikhold nær Vesterbro har nemlig kroppen i centrum, hvilken vil sige, at træningen er tilpasset til at følge din krops naturlige bevægelser.

Denne tilgang giver mange fordele, for den betyder, at du kommer til at udføre øvelser, der er ergonomiske korrekte – derfor er risikoen for at udvikle skader meget lille, når du træner hos os. Af samme grund får du også en smidig krop i god balance, der får bedre forudsætninger for at komme godt igennem alle de ting, du hver dag udsætter din krop for.

Find dit gymnastikhold i dag

Hvis du bor på Vesterbro, er du aldrig langt fra at blive en del af Gotvedinstituttet. Vi tilbyder mange forskellige hold henvendt til forskellige køn, forskellige aldersgrupper og med forskellig intensitet – derfor kan du altid finde et gymnastikhold nær Vesterbro, der passer til dig og dine behov.