Gymnastik Valby

Hvis du bor i Valby eller omegn, har du mulighed for at blive en del af et af vores mere end 50 forskellige gymnastikhold hos Gotvedinstituttet.

Hos os har du rig mulighed for at finde et hold, der passer til dig, så du kan komme i gang med at gøre din krop sundere og øge dit velvære med træning nær Valby.

Se et lille udpluk af vores undervisning i puls og styrke på Gotvedinstituttet

Få mere energi i en travl hverdag

Gymnastik er en sjov aktivitet, der giver dig rigtig mange fordele. Det er generelt sundt at bevæge sig, og det vil give dig mere energi til at komme igennem en travl hverdag, hvis din krop er i god form.

Gymnastik er en alsidig motionsform, som både er opbyggende og forebyggende i forhold til skader og spændinger. Den hjælper dig til at have et overskud både fysisk og mentalt, så du lettere kan klare de udfordringer hverdagen bringer.

Gymnastik

En forstærket krop i balance

Hos Gotvedinstituttet sætter vi din krop og dens behov i centrum. Det betyder, at vores gymnastikhold adskiller sig fra den gængse gymnastik. På vores gymnastikhold nær Valby vil du opleve, hvordan træningen følger din krops naturlige bevægelse, så det hele bliver udført ergonomisk korrekt.

Denne tilgang minimerer risikoen for skader i din krop, og den er generelt med til at give dig en smidig krop, der er sund og i balance. Derfor er vores gymnastik også en sjov aktivitet, og vi bestræber os hver dag på at styrke motivationen gennem meningsfuld fysisk aktivitet.

Find dit gymnastikhold nær Valby i dag

Hos Gotvedinstituttet har vi gymnastikhold for alle. Vi tilbyder som nævnt mere end 50 forskellige hold, der alle henvender sig til forskellige aldersgrupper, forskellige køn og til forskellige niveauer.

Alle hold har dog kroppen og den ergonomiske træning i fokus, men med det store udvalg har du rig mulighed for at finde det hold, der passer til lige netop dig og din krop. Vores gymnastikhold er placeret centralt i København, så du hurtigt kan komme til og fra, hvis du fx har bopæl i Valby eller omregn.