Gymnastik Østerbro

Vil du gerne gå til gymnastik i nærheden af Østerbro? På Gotvedinstituttet har vi mere end 50 forskellige gymnastikhold samt både korte og lange kurser af vælge imellem. Vi har en central lokation, og derfor er det let at komme til og fra træning, hvis du er bosat på Østerbro.

Der er mange fordele ved at holde sig fysisk aktiv og motionere gennem hele livet. Men det er aldrig for sent at komme i gang og få en mere aktiv hverdag. Fysisk aktivitet og motion bidrager til mere energi og overskud i hverdagen, og det har en positiv effekt på kroppen. Der findes mange forskellige former for træning, og gymnastik på Gotvedinstituttet er et attraktivt gymnastiktilbud i nærheden af Østerbro for dig, som gerne vil hjælpe din krop i balance og have flere kræfter og mere energi i hverdagen.

Se et lille udpluk af vores undervisning i puls og styrke på Gotvedinstituttet

Følger kroppens naturlige bevægelsesmønstre

Gotvedgymnastik er grundtræning for hele kroppen, og vi tilbyder både ugentlige gymnastikhold med allround træning og kurser med et mere kropsspecifikt indhold. Fælles for holdene er, at al træning er tilpasset kroppens naturlige bevægelsesmønstre. Dette betyder, at der er et stort fokus på, at øvelserne udføres ergonomisk korrekt, hvilket mindsker risikoen for skader. Vores dygtige undervisere udvælger nøje gymnastikøvelserne, der laves i forbindelse med den enkelte træning.

På Gotvedinstituttet er du sikret høj kvalitet i undervisningen, og du kan se frem til at opnå en smidig og harmonisk krop i balance. Vi stræber efter at give vores medlemmer og kursister gode oplevelser ved brug af kroppen, så det styrker lysten og motivationen for den fysiske aktivitet.

Gymnastik på Gotvedinstituttet gotvedgymnastik

Gymnastikhold og træning nær Østerbro

Vi tilbyder gymnastik til alle unge, voksne og ældre, og vi har både herregymnastik og damegymnastik samt mix-hold. Intensiteten på holdene varierer, så alt efter dine ønsker, er der med stor sandsynlighed et hold, som matcher dine behov.

Har du nogle specifikke ønsker, er det også muligt at få personlig træning i nærheden af Østerbro. Dette kan være aktuelt, hvis du har nogle individuelle behov i forbindelse med en skade for eksempel. Har du spørgsmål til vores tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.