Gymnastik Nørrebro

Hvis du gerne vil gå til gymnastik i nærheden af Nørrebro, byder vi dig velkommen på Gotvedinstituttet. Læs mere om vores gymnastik nær Nørrebro her.

Gymnastik på Gotvedinstituttet er kendetegnet ved at bestå af bevægelser, som føles naturlige for kroppen. Gymnastikken er opbyggende, forebyggende og helbredende.

Se et lille udpluk af vores undervisning i puls og styrke på Gotvedinstituttet

Over 50 forskellige gymnastikhold

På Gotvedinstituttet tæt på Nørrebro har vi mulighed for at tilbyde vores kursister og medlemmer intet mindre end 50 forskellige hold. Vi har både mixhold og kønsopdelte hold for hhv. mænd og kvinder.

Er du til høj intensitet eller rolig træning? Holdene varierer i intensitet, og du har mulighed for at melde dig på hold, hvor grundtræning af hele kroppen er i fokus, eller du kan deltage på mere kropsspecifikke kurser på Gotvedinstituttet. Det er også muligt at få enetimer og personlig træning, hvilket ofte tiltrækker personer, der ønsker et koncentreret fokus på et specifikt kropsområde, eller som vil have hjælp til at træne på en hensigtsmæssig måde i forbindelse med eksempelvis en skade.

Gymnastik

Dyrk gymnastik på Gotvedinstituttet

Med gotvedgymnastik er du sikret høj kvalitet i undervisningen. Vores undervisere er alle gotveduddannede og underviser med udgangspunkt i gotvedgymnastikkens teorier, principper og metoder. Musikken er nøje udvalgt, så den er afstemt med bevægelserne og tempoet i dem og rummer forskellige genrer som jazz, pop, funk, klassisk og rock.

Vi har et klart fokus på at give vores deltagere gode oplevelser, en større glæde ved at bevæge sig samt en viden om kroppen og bevægeapparatet. Eftersom træningen er tilpasset kroppens naturlige bevægelsesmønstre, er også ergonomien central, og vi sikrer os, at øvelserne udføres ergonomisk korrekt.

Let adgang fra Nørrebro

Vi tilbyder forskellige former for gymnastiktræning og kurser for alle unge, voksne og ældre, der bor på eller i nærheden af Nørrebro og gerne vil være fysisk aktiv. Hvis du er bosat på Nørrebro, er du ikke langt fra Gotvedinstituttet, som hurtigt kan tilgås både på cykel, i bil eller med offentlig transport.

Så lyder gymnastik på Gotvedinstituttet som noget for dig? Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at tilmelde dig et hold.