Gymnastik Brønshøj

Hvis du leder efter et godt sted at dyrke gymnastik i nærheden af Brønshøj, skal du læse med her på siden, hvor vi præsenterer dig for dine muligheder for at blive en del af vores mange fantastiske gymnastikhold.

Hos Gotvedinstituttet kan du vælge mellem en lang række forskellige hold som dit ugentlige gymnastikhold, og vi har til huse tæt på dig, der bor i Brønshøj.

Se et lille udpluk af vores undervisning i puls og styrke på Gotvedinstituttet

Fordele ved at gøre gymnastik til en del af din hverdag

Motion og bevægelse en er vigtig del af livet. Motionen på et varieret, underholdende og udfordrende gymnastikhold er med til at give dig energi i det daglige. Bevægelsen har en vigtig betydning for din krops sundhed og velvære.

Med andre ord – så kan gymnastik være medvirkende til at holde sygdom og andre skavanker for døren, så du kan leve et godt liv med masser af energi og overskud til at lave de ting, du gerne vil lave. Vi tilbyder gymnastikhold nær Brønshøj til voksne i alle aldre og i forskellige sværhedsgrader.

Vores hold er placeret i hjertet af København, og kan hurtigt nås med bus og metro fra Brønshøj.

Gymnastik

Gymnastik med naturlig bevægelse

Hos Gotvedinstituttet tilbyder vi en anderledes form for træning end det, du kan finde på hold i dit lokale fitnesscenter. Hos os er det nemlig hele kroppen, der er i centrum, og selvom vi har mange forskellige hold, så er kernen i al vores undervisning, at træningen følger din krops naturlige bevægelsesmønster.

Denne tilgang minimerer risikoen for skader, mens det på samme tid giver dig en smidig og harmonisk krop, der er fuldstændig i balance.

Find dit gymnastikhold hos Gotvedinstituttet i dag

Hos Gotvedinstituttet har du rig mulighed for at finde en anderledes træningsform nær Brønshøj. Tilmeld dig et af vores gymnastikhold, og bliv udfordret. Her kan både unge og ældre være med, og vi tilbyder også opdelte herre- og damehold, mens du naturligvis også kan komme på et mix-hold.