Gymnastik Amager

Er du på udkig efter en mulighed for at dyrke sjov gymnastik tæt på Amager? Så er du kommet til det rette sted, for her hos Gotvedinstituttet kan vi tilbyde intet mindre end 50 forskellige gymnastikhold.

Gotvedinstituttet er placeret centralt i København, og du har derfor også nem adgang til et af vores kurser, hvis du bor på Amager.

Se et lille udpluk af vores undervisning i puls og styrke på Gotvedinstituttet

En sundere krop med masser af energi

Det er vigtigt at få bevæget kroppen jævnligt, og her er gymnastik en fremragende motionsform. Gymnastik sætter gang i hele kroppen og styrker alle dine muskler, mens det på samme tid er en sjov og social måde at bevæge sig på.

Med gymnastik kan du få en sundere krop og mindre risiko for at få skader, mens den jævnlige træning også er med til at sikre dig mere energi og overskud i din travle hverdag.

Gymnastik

Gymnastik med fokus på de naturlige bevægelser

Hos Gotvedinstituttet bestræber vi os på at tilbyde gymnastikhold nær Amager, der tager sig af din krop. Derfor er vores gymnastik designet til følge kroppens naturlige bevægelser, hvilket vil sige, at alle øvelser er ergonomisk korrekte.

Den ergonomiske træning reducerer risikoen for, at du udvikler skader under træningen, og den giver generelt en smidig og harmonisk krop med masser af balance. 

Begynd din træning hos Godtvedinstituttet i dag

Hvis du er klar på at komme i gang med at dyrke sjov, meningsfuld og givende gymnastik nær Amager, skal du ikke tøve med at kontakte os her hos Gotvedinstituttet. Du kan helt sikkert finde en plads på et af vores 50 forskellige gymnastikhold, hvor vi bestræber os på at tilbyde noget for alle.

Du har mulighed for at vælge mellem damegymnastik, herregymnastik eller mixhold, og holdene varierer i intensitet. Du har derfor rig mulighed for at komme på et hold, der møder dine behov.