Vi søger: Fysioterapeut til undervisning

Uddannelsen til bevægelsesunderviser og massør på Gotvedinstituttet

Fysioterapeut søges som fagansvarlig underviser i sygdomslære

Gotvedinstituttet søger fysioterapeut til at undervise og være fagansvarlig for faget sygdomslære på Gotvedinstituttets toårige, SU-berettigede uddannelse til bevægelsesunderviser og massør.

Bliv underviser på en uddannelse, hvor vi har valgt et liv i bevægelse, fordi vi ikke kan lade være, og fordi vi vil dele oplevelsen med andre. Bevægelse er for os lystbetonet og skal understøttes af teori på et højt fagligt niveau.

Kan du formidle sygdomslære?

Vi søger en fysioterapeut med praktisk erfaring som behandler, der har lyst til at formidle sygdomslære og til at udfordre pædagogiske metoder i faget. Undervisningen er fordelt lige mellem teori og praktiske øvelser.

Vi søger en underviser til 60 lektioner på uddannelsens 3.semester. Faget afsluttes med en skriftlig eksamen, som udarbejdes af den fagansvarlige.

Et stærkt samarbejde på en veletableret uddannelse

Du skal have lyst til at indgå i samarbejde med lærerteamet på uddannelsen. Der vil være mulighed for at indhente gæstelærere til emner, der ligger uden for viden-og erfaringsgrundlaget. Det kunne f.eks. være diabetes eller KOL.

Uddannelsen til bevægelsesunderviser og massør er et fuldtidsstudium med en tæt sammenhæng mellem teori og praksis. På studiet får man undervisning i funktionel bevægelse, musisk bevægelse og dans og afspænding. Man bliver også undervist i psykologi og naturvidenskabelige fag som anatomi og fysiologi på højt niveau. Massage har en central plads på uddannelsen og er implementeret i de fleste fag.

Alt det praktiske

Fagene på uddannelsen

Læs fagplanen

Undervisningstidspunkter: tirsdage kl. 9 – 12 (4 lektioner). Første gang tirsdag d.5. september 2023.
Løn: 378,33 kr. + feriepenge per lektion.

Sted: Gotvedinstituttet, Vodroffsvej 51, 1900 Frederiksberg

Ansøgning samt relevante bilag sendes på mail til uddannelsesleder Birgitte Hedeskov

Ansøgningsfrist: torsdag d. 26. januar 2023

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt Birgitte Hedeskov på mail hedeskov@gotved.dk eller telefon 42729910.