Nina Herrmann


Tlf. 28 93 49 20
e-mail
hjemmeside

Underviser i

Stemmetræning

Uddannelse

Cand. Scient. fra Københavns Universitet (2000) og Autoriseret stemmetræner fra Complete Vocal Institute i København (2011). For at holde mig ajour med den nyeste forskning på stemmeområdet deltager jeg løbende på update-kurser på Complete Vocal Institute samt på diverse internationale konferencer om stemmeforskning. Jeg supplerer desuden med diverse kurser med internationale kapaciteter indenfor stemmeundervisning og relaterende fagområder f.eks. Master Voice Teacher Patsy Rodenburg, Guildhall School of Music and drama, UK; Life & business strategist Tony Robbins, USA m.fl.

Beskæftigelse

Nuværende beskæftigelse Jeg arbejder fuld tid som stemmetræner og ejer virksomheden Vocal Performance. Mit stemmearbejde består i a) løsning af stemmetekniske problemer som hæshed, træthed i stemmen, stakåndethed ved tale, manglende lydstyrke m.m, b) optimering af talestemme og fremtræden i forhold til tydelighed, troværdighed og gennemslagskraft i mundtlig kommunikation i forskellige talesituationer og c) undervisning i sangteknik.

Nøgleord som underviser

Passion. Jeg elsker at undervise og formidle viden om stemmen for derigennem at gøre en forskel for mine deltagere i deres arbejds- og privatliv. Mine deltagere vil opleve en underviser med stort engagement, humor, psykologisk indsigt og fokus på endemålet – nemlig at de lærer at bruge deres stemmer bevidst og sundt. Jeg sætter barren højt både i forhold til kvaliteten i min egen undervisning, men også til deltagernes engagement i undervisningen. Min undervisning er altid et samarbejde mellem mig og mine deltagere – sammen kan vi flytte bjerge! Derfor betyder det meget for mig, at have en god kontakt til deltagerne og skabe et trygt rum for dem til at turde arbejde med deres stemme. Ofte går mine deltagere hjem med en AHA-oplevelse omkring deres egen stemme, andres stemmer og sig selv.