Mikkel Anker Larsen

Underviser i fysiologi og træningslære på uddannelsen.

Uddannelse og baggrund:

Cand. Scient. i Idræt og biologi fra KU i 2002, med hovedfag i idræts-og træningsfysiologi og biomekanik. Dvs. både en teoretisk naturvidenskabelig kandidat uddannelse i fysiologi, men også en meget praktisk og flerfaglig uddannelse som idrætsunderviser og idrætslærer, i kraft af 1.delen på idrætsstudiet, som på flere områder minder meget om Gotved-uddannelsen.

I kandidatuddannelsen fokuserede jeg også på faglig formidling, og er siden efteruddannet i pædagogik og undervisningslære, både indenfor ungdoms- og voksenpædagogik.

Seneste skud på uddannelses-stammen er uddannelser som yogalærer og mindfulnesslærer.

Dette skyldes min store nysgerrighed og mangeårige praksis indenfor både bevægelse- og mentale praksisser fra Østen, samt fysisk og mental sundhed generelt. Jeg har i den forbindelse rejst og tilbragt flere år både i Østen og i Europa for at studere, praktisere og videreuddanne mig inden for dette felt.

Tidligere beskæftigelse:

Jeg har undervist i idræt, bevægelse og træningsfysiologi i mange år, i mange i forskellige sammenhænge. Senest en længere årrække som lektor i idræt og biologi i gymnasiet, men jeg har også undervist inden for så forskellige områder som Forsvaret, misbrugsområdet og forskellige idrætsforeninger.

Nuværende Beskæftigelse:

Faglærer og underviser i Fysiologi på Gotved Instituttet, og er ved at sammensætte et arbejdsliv med flere forskellige arbejdsområder bla. som meditations-og yogalærer.