Kampagne: Træn 2 for 1 pris!

Gymnastik på Gotvedinstituttet

Vil dig og din bedste ven, søster, kone eller nabo starte til gotvedgymnastik sammen? Så kan I lige nu gøre det til halv pris. 

Vi har åbnet op for en kampagne, hvor dig og en du kender kan dele den første måneds betaling på et gymnastikhold. Dvs. I træner til halv pris den første måned. Tilbuddet gælder på alle hold, hvor der er plads, og I kan starte fra 2. januar, eller når det passer jer.

Du kan melde en af jer på et hold via hjemmesiden, og derefter kontakte kontoret, så I begge kan blive registreret på holdet. Du kan også ringe på 35 35 20 19 eller skrive til kontor@gotved.dk, og så vil de hjælpe jer med at finde et hold, I kan gå på.

Hjælper motivationen på vej

Vi ved fra vores deltagere, at det gør det ekstra motiverende og ekstra hyggeligt at komme til gymnastik hver gang, når man kan følges med en, man kender godt. Det kan også være en hjælp til at komme af sted de dage, hvor benene føles ekstra tunge, eller hvor det er bidende koldt udenfor. Derfor kan vi kun opfordre jer til at finde en træningsmakker, som kan gøre jeres ugentlige træning endnu sjovere.

Se videoer, hvor underviser Jette Hjulmand fortæller om, hvordan det er at gå til gymnastik på et af vores Træning og balance-hold