Træningsforløb med osteoporose

Vil du træne med fokus på at opbygge og vedligeholde dine knogler? Så prøv dette 3-ugers træningsforløb, der styrker dine knogler, muskler og balanceevne

Dette kursusforløb er rettet mod dig, der gerne vil træne med osteoporose eller til dig, der gerne vil træne forebyggende.

Over tre onsdage arbejder vi med gotvedgymnastikkens totalbevægelser, hvor du vil opleve, at hele kroppen bliver gennemarbejdet på en naturlig måde. Samtidig har vi har særligt fokus på styrketræning, der gavner opbygning og vedligeholdelse af knogler, muskler og balanceevne. Undervisningen er med musik, der understøtter øvelserne og skaber glæde og sammenhold. Sværhedsgraden tilpasses den enkelte, så alle kan være med.

Du kan deltage, uanset om du har osteoporose eller ej. Hvis du har haft rygsammenfald, skal du sikre dig, at det er mindst 6 måneder gammelt, og at du er smertefri.

Om underviseren

Akiko Muir er uddannet bevægelsesunderviser og massør fra  Gotvedinstituttet i 2022, og har skrevet speciale om osteoporose med fokus på, hvordan du selv kan styrke sine knogler gennem bevægelse og træning.