Retreat på Strandgaarden ved Helgenæs

4 dage med Gotvedbevægelse, gåture og ro i naturskønne omgivelser

Tur til Strandgaarden på Helgenæs 6. – 9. juni 2022

 

Tid til selvforkælelse

Turen torsdag til søndag d. 6.-9. juni 2022 går til det idylliske Strandgaarden, der ligger omgivet af smuk natur, masser af dyreliv, og det friske hav. Underviser Jette Hjulmand vil tage sig godt af jer med daglig gotvedbevægelse, vandretur, tid til ro og fordybelse og skabe rammerne til hyggeligt, socialt samvær. Du får lækker økologisk, vegetarisk mad, og I vil blive indlogeret i skønne afdelinger (se “Værelser”) med bad, enkelt med tekøkken og både dobbelt- og enkeltværelser. Er I fx en flok på 4, der gerne vil bo sammen, oplyses dette til Jette på jettehjulmand@hotmail.com.

Om underviseren Jette Hjulmand

Jette Hjulmand underviser 4 hold på Gotvedinstituttet. Hun har undervist i 20 år og er stadig meget glad for det. Jette har også en yogauddannelse, giver massage, er personlig træner, afholder kurser for andre undervisere og pædagogstuderende.
Sammen med en kollega og veninde har hun arrangeret rejser til forskellige sydeuropæiske lande gennem de sidste 8 år. Netop det at være sammen i flere dage synes Jette, giver fantastiske muligheder for at arbejde med kroppen, så det gør en forskel. Det er altid et skønt energiløft. Samtidig er det meget hyggeligt og opløftende at være i en samlet gruppe gennem flere dage.
Jette om turen til Strandgaarden:

“4 dages forkælelse til krop og sjæl. Vi skal lave gotvedgymnastik 2 gange om dagen, hvilket giver god tid til forybelse. Jeg både hører fra tidligere deltagere og mærker på egen krop, hvordan det giver energi, kraft og styrke samt overskud, når vi så intenst er sammen. Det bliver en skøn blanding af fysisk træning, ro og stille bevægelse og socialt samvær. Vi spiser måltiderne sammen, og om aftenen hygger vi med sang eller andet. selvfølgelig helt frivilligt. Der er også plads til at trække sig til mere stille stunder.
Vi skal gå skønne ture sammen og nyde havet, der ligger en lille gåtur fra stedet, så vi starter dagene med stræk på stranden efterfulgt af badetur.
Jeg glæder mig allerede”.

Om gotvedgymnastik

”Gotvedgymnastik er grundtræning for alle. Øvelserne tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelsesmønstre, og sammenhængen mellem musik og bevægelse er altid i fokus. Med gotvedgymnastik i kroppen oplever du ro, velvære og styrke. En tilstand, som styrker immunforsvaret og forebygger stress”.

Priser og tilmelding

Pr. person for dobbeltværelse: 4300,- kr. Tilmeld dig her
Pr. person for eneværelse: 4800,- kr. Tilmeld dig her
(Prisen er eksklusiv transport)

HUSK: Hver deltager skal tilmeldes individuelt.
Der er check-in mandag 6. juni fra kl. 15.00 og check-ud torsdag senest kl. 15.00. Skema for dagene vil blive sendt ud, når vi nærmer os turen.
Prisen er inklusiv undervisning i bevægelse alle fire dage, ture i området, fuld forplejning og indlogering i hyggelige omgivelser.

Afbud

Tilmelding kan annulleres op til 90 dage før startdato. Afbud senere end dette vil ikke give betaling retur, men du er mere end velkommen til at give din plads videre til en, du kender. Vi skal blot bede om navn og kontaktoplysninger på vedkommende.

Værelser

Der er 10 enkeltværelser og 8 dobbeltværelser til rådighed. Og man skal skrive en mail til Jette, hvis man har specifikke ønsker. Du kan skrive til Jette  på jettehjulmand@hotmail.com
Værelser er fordelt således:

Afdeling A
4 værelser (4 dobbeltværelser)
Badeværelse

Afdeling B
4 værelser (2 enkeltværelser, 2 dobbelt)
Badeværelse

Afdeling C
3 værelser (2 enkeltværelser, 1 dobbelt)
Badeværelse

Afdeling D
4 værelser (4 enkeltværelser)
Badeværelse

Afdeling E
4 værelser (3 enkeltværelser, 1 dobbelt)
Badeværelse

Forplejning

Alle måltider er vegetariske, og vi spiser sammen. Husk at maile til Jette ved særlige behov, f.eks. hvis du har allergier.
Der vil blive serveret kaffe, te, juice og vand. Ønskes der andet til maden, er man velkommen til at medbringe det selv.

Transport

Der vil være mulighed for fælles togtur, hvor vi mødes på Københavns Hovedbanegård. Når vi nærmer os afrejsetidspunkt, kommer der mere info, så vi kan hoppe på det samme tog. Der er selvfølgelig også mulighed for at køre dertil i egen bil. Transporten er ikke inkluderet i prisen.

Skriv til Jette ved tilmelding og oplys, hvem du deler værelse med og ved eventuelle ønsker angående kosten: jettehjulmand@hotmail.com