Kursuspakke: Indre fitness I, II og III

Denne kursuspakke med Indre Fitness I, II og III giver dig indgående kendskab til øvelserne og principperne bag de 5 Tibetanere, som er fem enkle og kraftfulde energiøvelser for alle uanset alder. Ved at tilmelde dig alle tre kurser på en gang, opnår du en samlet besparelse på 195 kr.

Kursus I: Søndag 24. januar kl. 11-15
Kursus II: Søndag 28. februar kl. 11-15
Kursus III: Søndag 25. april kl. 11-15

De 5 Tibetanere er et anti-aging og anti-stress program, som styrker kroppens selvhelbredende kraft og evne til at regenerere. De 5 Tibetanere er 5 enkle og kraftfulde energiøvelser, som kan udføres af alle. Du vil hurtigt opleve mere energi, mere indre ro, mere styrke og mindre stress. Øvelserne kombineres med Gotvedgymnastik og meditation, og denne kombination af østens visdom og vestlig tankegang skaber en perfekt sammenhæng og balance i kroppen.

Kursus I giver dig en grundig indføring i De 5 Tibetanere praktisk og teoretisk. Du vil efterfølgende have en god basisviden til at praktisere øvelserne i din hverdag.

Kursus II giver dig mulighed for individuel vejledning i at udføre øvelserne mest hensigtsmæssigt. Udover en fornyet fordybelse i øvelserne, supplerer vi med mentaltræning, som åbner for en større og dybere virkning af øvelserne. Vi vil fokusere mere intenst på åndedrættet både i Tibetaner-øvelserne og andre åndedrætsøvelser, og vi leger lidt med lyden. Du bliver præsenteret for flere meditationsformer og andre energiøvelser, som fokuserer på de enkelte chakraer og styrker energien i disse.

På kursus III tager vi udgangspunkt i den viden, vi har opnået på de to foregående kurser, og den erfaring, vi har opbygget ved at praktisere riterne. Vi vil arbejde mere specifikt med øvelser for de enkelte chakraer både fysisk, psykisk, mentalt, og spirituelt.

Vi kommer dybere ned i hvilke symptomer og sygdomme, de forskellige chakras repræsenterer, og hvad du kan gøre for yderligere at aktivere og stimulere chakraerne. Vi kigger på hvilke tankemønstre og følelser, der kan ligge bag evt. ubalancer i chakraerne, og hvordan du her kan bruge tankens kraft som et kraftfuldt redskab.