Gotved Bootcamp Skagen 2023

Gotved Bootcamp 21.-25. august 2023 i Skagen er til dig, der kan lide en aktiv ferie. Ferien vil byde på daglig gymnastik, vandreture, en morgendukkert i Kattegat, wellness og ture rundt i og omkring naturskønne Skagen.

Gotved Bootcamp ved Skagen – gymnastik, god mad og skøn natur

21.- 25. august 2023 afholder Gotvedinstituttet atter en aktiv ferie i det nordligste Danmark på Skagen strand feriecenter med Henriette Bolt og Malene Helbak som undervisere.

Kurset varer i 5 dage og afholdes på Skagen Strand feriecenter. Man bor i huse med 1 – 5 andre. Feriecenteret ligger naturskønt i Hulsig, ca. 12 km. Syd for Skagen, 600 m. til Kattegat og 4 km. til Vesterhavet.

Om gymnastikken

Gotvedgymnastik er grundlaget for masser af dejlig bevægelse til god musik og de to undervisere, Malene Helbak og Henriette Bolt vil sammensætte et varieret program til inspiration og velvære. Det endelige program sendes ud ca. uge før vi mødes på Skagen.

Gotvedgymnastik bygger på bevægelsesteori om totalbevægelse og vi arbejder med førende, svingende og fjedrende bevægelser. De førende der skaber stabilitet, de svingende der løsner og de fjedrende der styrker ben og sætter gang i kredsløbet. Der vil være godt gang i den med løb, muskeltræning, koordination og dans om formiddagen og mere roligt bevægelse om eftermiddagen. Der vil være gode stræk af bindevæv og afspænding af krop og sind.

Efter de 4 dage vil du opleve en gennemarbejdet krop, føle dig stærk og tage hjem med fornyet energi.

Undervisningen foregår ude på græs, eller i en stor hal i tilfælde af regnvejr.

Øvrige aktiviteter

Hver morgen starter dagen med en gå- eller løbetur til Kattegat, hvor man kan kaste sig i bølgerne og få forfriskende start på en ny dag. Derefter er der morgenbuffet i restauranten. Der vil være mulighed for at tage nogle dejlige vandreture i området mellem de planlagte gymnastiktimer. En af dagene kan man enten cykle eller tage toget til Skagen, hvor man på egen hånd kan besøge Museet eller opleve nogle af de andre skønne seværdigheder Skagen byder på.

Sådan bor du

Man bor 2 – 6 personer i et hus og deles om badeværelse. Der er køkken med køleskab, ovn og opvaskemaskine. Hvert hus består af et dobbeltværelse i stueetagen og 2 værelser ovenpå. Det ene er en åben hems. Vi spiser morgen- og aftensmad sammen i restauranten. Der er en lille butik på stedet, hvor de sælger, snacks, øl, vin, kaffe, te samt lidt brød og pålæg.

Medbring

Tøj til ude og indendørs gymnastik, badetøj, håndklæde til strandture, små ball stick bolde eller bløde grønne, som kan købes på Gotvedinstituttet.

Hvis man er i bil, kan det anbefales at tage egen cykel med. Ellers er det muligt at leje cykler i Skagen lige ved stationen: https://skagen-cykeludlejning.dk/

Tilmelding og priser

Pris inklusive 4 nætter, sengelinned, velkomst kaffe, morgen – og aftenbuffet, undervisning og vandreture. Du skal selv betale for frokost.

Hus med 5 personer (3 dobbeltværelser): 4.600, – kr. tilmeld og betal her

Hus med 4 personer (3 dobbeltværelser): 4.800, – kr. tilmeld og betal her

Hus med 3 personer (3 dobbeltværelser): 5.200, – kr. tilmeld og betal her

Hus med 2 personer (2 dobbeltværelser): 5.900, – kr. tilmeld og betal her

Ekstradage kan tilkøbes ved at skrive til reception@skagenstrand.dk

OBS!

Når du har tilmeldt dig, bedes du sende en mail til Henriettebolt@gotved.dk og orientere om, hvem du vil dele hus med eller om du mangler en bofælle.