Åndedrætskursus: Kend dit åndedræt

Et kursus til dig, som ønsker mere viden og konkrete øvelser til at bruge åndedrættet som en vej til øget balance i hverdagen. Kurset er målrettet gymnaster og andre, der har lyst til at fordybe sig i, hvordan åndedrættet fungerer i praksis.

 

Et kursus til dig, som ønsker mere viden og konkrete øvelser til at bruge åndedrættet som en vej til øget balance i hverdagen.

Når du kender dine åndedrætsvaner, kan du bedre hjælpe din krop tilbage i balance. Hvordan du trækker vejret til hverdag, fortæller nemlig rigtig meget om, hvordan du har det, og hvad du laver.

Du kan hjælpe kroppen i balance indirekte gennem løsnende bevægelse fx omkring kropsstykket og armene, eller du kan gøre det direkte gennem kontrollerede åndedrætsøvelser.

Du vil på workshoppen blive præsenteret for redskaberne til at udvikle en større opmærksomhed på åndedrættet i hverdagen. Du vil afprøve øvelser, der kan hjælpe kroppen med at afspænde og løsne omkring åndedrættet. Der vil både være dynamiske øvelser til musik og mere indadvendte og dybdegående øvelser, der kan virke afspændende eller opkvikkende.

Workshoppen er en udforskning i en af kroppens helt grundlæggende funktioner. Du vil derfor både lære nyt og blive udfordret i den måde, du trækker vejret på. Når åndedrættet er frit og ubesværet har det indflydelse på resten af kroppens funktioner, især kroppens nervesystem. Et afspændt fokus på åndedrættet kan, hvis du er bekendt med dit åndedræt, også hjælpe dig i livets mere udfordrende situationer.

Forvent nogen timer, hvor du med nysgerrighed kan undersøge en af dine helt grundlæggende kropslige funktioner.

Workshoppen er målrettet gymnaster og andre der har lyst til at fordybe sig i, hvordan åndedrættet fungerer i praksis. En funktion der måske ikke fylder så meget til hverdag, men har en kæmpe betydning for dit almene velbefindende og din vitalitet.

Som medlem af DAP kan du få 20 %rabat til vores kurser, kontakt kontoret for tilmelding: kontor@gotved.dk