NYT KURSUS: Gotvedugen på Gerlev

Gotvedugen på Gerlev Idrætshøjskole

Gotvedinstituttet og Gerlev Idrætshøjskole præsenterer et nyt og spændende koncept: en hel uge i gotvedgymnastikkens tegn i de spændende, traditionsrige rammer på den nordsjællandske højskole. Du kan komme med. 

Har du lyst til at dykke intensivt ned i gotvedgymnastikken samtidig med, at du oplever fællesskabet og traditionerne på en højskole, så er opholdet i uge 34 helt sikkert noget for dig.

Vi skal udfordre vores kropslige vaner, mens vi træner, og vi skal dykke lidt ned i fagligheden omkring kroppens naturlige funktioner. Det betyder, at du får kastet et nyt blik på dine eksisterende træningsrutiner og optimeret og forbedret dine bevægelser, så de passer til din krops formåen. Det kan give aha-oplevelser, når du opdager, at du i nogle funktioner kan mere, end du tror, mens du i andre sammenhænge får rettet op på uhensigtsmæssige bevægelses- eller træningsmønstre.

Vælg dit favoritspor

Vi har inddelt ugen i to spor, og det betyder, at du enten vælger Søren Ekman eller Ida Thalbitzer som din primære underviser. Du får dog stiftet bekendtskab med dem begge, da vi bytter rundt om eftermiddagen, hvor der er en kort lektion med den anden underviser.

Højskolens traditioner

Højskoleånden og traditionerne på den gamle skole bliver også en del af opholdet, og både morgen og aften vil du blive undervist af højskolens faste lærerstab, ligesom vi skal udforske nogle af skolens mange faciliteter og tilbud ugen igennem.

Du kan læse meget mere om de to spor, underviserne og højskolen her: gerlev.dk

Se priser og tilmeld dig her