NYHEDSBREV JANUAR 2019 


 


Tag på lækre rejser • Få rabat

Nyhed: Tag på gymnastikrejser med klimaprofil
Gotvedinstituttet besluttede sidste år at indføre en miljøpolitik. Vores populære aktive ferier går normalt med fly til La Santa på Lanzarote, men Gotvedinstituttet har tilsluttet sig klimakampen og arrangerer nu kun aktive ferier i Norden. Vi har tre lækre, smukke og afslappende steder, du kan tage på gymnastikrejse til. Tag på retreat i smukke Odsherred, på en unik herregård i Blekinge eller på Gotved Bootcamp i Nordjylland. Se de nye klimavenlige rejser her.

Gør noget godt for dig selv
Forkæl dig selv med et af vores kurser, hvor vi går helt i dybden med f.eks. nakke- og skulderøvelser, med fødderne, eller med bækkenbunden, hvor vi har kurser for både kvinder og mænd. Du kan også dyrke Yogamind, prøve det nye Pulsing Barre eller eksperimentere med funktionel træning. Se alle 2019-kurserne her.

Få rabat
Der er mange muligheder for at få rabat på Gotvedinstituttet. Vi har tre typer: Hvis du deltager på flere hold, får du rabat på 60 kr. pr. ekstra hold. Du kan også få rabat ved at skaffe en ny deltager. Gør du det, sparer du en måneds kontingent. Hertil kommer, at alle studerende får 50% studierabat på alle hold og kurser. Det eneste, du skal gøre, er at sende en mail til kontoret om, hvilken rabat du kvalificerer dig til.

Søger du uddannelse? Kom og tag pulsen på Gotved
Kunne tænke dig et liv i bevægelse? Så er uddannelsen til bevægelsespædagog noget for dig. Kom til infomøde torsdag den 21. marts kl. 17.00-18.30. På vores toårige uddannelse får du viden på højt fagligt niveau: funktionel bevægelse, musisk bevægelse, dans og afspænding. Du bliver også undervist i psykologi og naturvidenskabelige fag som anatomi og fysiologi på højt niveau. Som en del af studiet bliver du uddannet massør. Arrangementet er gratis og henvender sig til alle uddannelsessøgende, der overvejer at tage en kropslig og teoretisk funderet uddannelse. Tilmeld dig på mail: uddannelsen@gotved.dk. Læs mere om uddannelsen her.

Kom til jubilæumsfest den 3. maj
Vi inviterer til Jubilæumsfest fredag den 3. maj kl. 16-19 for at fejre uddannelsens 60-års jubilæum. I denne sæson er det 60 år siden, uddannelsen blev stiftet af Helle Gotved, og 120 år siden hendes far N.H. Rasmussen fik Gymnastikhuset bygget. Derfor byder vi på et glas bobler i vores hyggelige gård, og ikke mindst gratis prøver på de nye, populære nye kurser ”Pulsing Barre”, ”Yogamind”, ”Dans og yoga” og ”Funktionel træning og yoga”, som hver varer 30 minutter. Du kan også komme på rundvisning i vores smukke Gymnastikhus med arkitekt Leif Hansen. Følg med i næste nyhedsbrev eller på Facebook, hvor vi offentliggør program og tilmelding.Kontoret
Kontoret har åbent mandag kl. 13-16.30 og tirsdag-onsdag-torsdag kl. 10-13.
Vi besvarer breve og emails indenfor tre arbejdsdage.

Gotvedinstituttet
Vodroffsvej 51 • 1900 Frederiksberg C • Tlf. 35 35 20 19 • Email kontor@gotved.dkgotved.dk