NYHEDSBREV DECEMBER 2018 


 


Julehygge, nytårstilbud og gaver

Træn i tre måneder – betal for to!
Nu kan du eller nogen, du kender, få et godt tilbud på gotvedgymnastik og mærke, hvordan du får mere energi og overskud. Træn i januar, februar og marts og betal kun for to måneder. Du sparer helt op til 405 kr. Vi har over 60 hold om ugen, og alle undervisere er uddannet bevægelsespædagog. Læs mere om nytårstilbuddet og tilmeld dig allerede i dag.

Vind lækre julegaver
Vær med i Gotvedinstituttets adventskalender og vind lækre præmier. Hver søndag i advent gemmer der sig en lille nisse på forskellige sider på www.gotved.dk. Når du har fundet den, kan du være med i konkurrencen om at vinde: Et kursus efter eget valg, 5 stk. økologiske t-shirts til hele familien, en løbe-enetime med Søren Ekman, hvor du får tip til at optimere dit løb, eller en time massage. Deltag her.

Køb dine julegaver hos os
Vi har masser af gode og anderledes gaveidéer på Gotvedinstituttet. Giv en massage med masser af velvære til en ven (eller dig selv!) Køb gavekort til gymnastikhold eller til nogle af vores mange spændende kurser eller helt nye, bæredygtige rejser. Du kan også forære den ivrige løber en enetime med Søren Ekman, der giver tips til optimering af løb, eller køb bløde, økologiske t-shirts, eller bøger, dvd'er eller udstyr til træning derhjemme. Se alle julegaverne på gotved.dk

Støt den gode bevægelse
Hvis du er glad for at gå på Gotvedinstituttet, har du nu mulighed for at støtte udbredelsen af den gode bevægelse, der rummer ALLE mennesker uanset udseende og fysik. Du kan give alene eller slå dig sammen med andre om en donation. Alle gaver er fradragsberettigede. Læs mere her om donationer. Og et stort tak fra os på Gotvedinstituttet.

Hvor er dine solbriller, guidebog eller ring?
Der er stor variation i de ting, der ender i glemmekassen på Gotvedinstituttets kontor. Du kan hente glemte sager i kontorets åbningstid ved blot at beskrive den ting, du har mistet. Er det dit træningstøj, du savner, kan du se efter det i glemmekassen i omklædningsrummet. Se kontoret åbningstid.

Glædelig jul! Husk juleafslutning
Traditionen tro ønsker vi hinanden glædelig jul på holdene i den sidste uge op til jul (den 17. – 21. december), hvor vi i timens sidste 10 minutter på alle hold byder på kaffe på formiddagsholdene og portvin på eftermiddags- og aftenholdene. Rigtig glædelig jul og godt nytår! Vi glæder os til at se jer igen fra den 3. januar 2019.Kontoret
Kontoret har åbent mandag kl. 13-16.30 og tirsdag-onsdag-torsdag kl. 10-13.
Vi besvarer breve og emails indenfor tre arbejdsdage.

Gotvedinstituttet
Vodroffsvej 51 • 1900 Frederiksberg C • Tlf. 35 35 20 19 • Email kontor@gotved.dkgotved.dk