NYHEDSBREV NOVEMBER 2017 


 
Foto: Søren Nielsen

To gratis events • Julegaver

Gratis foredrag: Sådan holder du fast i din træning
Den største udfordring ved at træne er at blive ved! Men træner du regelmæssigt i 12 uger, er der stor sandsynlighed for, at du fortsætter, lover idrætsforsker Kasper Lund Kirkegaard. Han holder gratis debatoplæg på Gotvedinstituttet den 24. november kl. 16-18. Læs mere og tilmeld dig her

Forkæl din ryg
Kom til gratis ”ryg-dag” på Gotvedinstituttet lørdag den 25. november kl. 13-15. Din rygsøjle er hele kroppens udgangspunkt. En sund ryg kræver, at musklerne, der bevæger rygsøjlen, er lige stærke og lige afspændte. De dygtige studerende på uddannelsen til bevægelsespædagog står klar til at gøre dig klogere på ryggen og dens funktioner. Kom og deltag i workshops om bevægelse og træning og få teori om ryggen. Arrangementet er gratis og for alle. Læs mere og tilmeld dig her

Gør bevægelse til din levevej
Har du lyst til at gøre krop og bevægelse til din levevej? Så skal du vælge Gotvedinstituttets uddannelse til bevægelsespædagog. Kom til informationsmøde torsdag den 30. november kl. 18-19.30, hvor uddannelsesleder Henriette Bolt fortæller om fagene, erhvervsmulighederne og det menneskesyn, der ligger til grund for bevægelsespædagogikken. Vi svarer selvfølgelig på alle de spørgsmål, du har til uddannelsen. Læs mere og tilmeld dig mødet her

Køb julegaven hos os
En skøn massage, en times personlig træning, en bog eller video (streaming eller dvd), så du kan træne hjemme. De helt rigtige gaver i en travl juletid! På Gotvedinstituttets kontor kan du købe gavekort til f.eks. massage, personlig træning, kurser eller hold. Du kan også købe redskaber og den lækre, økologiske Gotved-t-shirt. Køb her eller på kontoret.

Vi søger nye bestyrelsesmedlemmer
Gotvedinstituttet søger to nye medlemmer til bestyrelsen pr. 1. oktober 2018, den ene meget gerne en jurist. Christine Paludan Müller og Maria Stetter Rubin, som begge har ydet en stor indsats i bestyrelsen siden 2011, ønsker at fratræde og synes, at der skal friske kræfter til. Kender du en kompetent kandidat til bestyrelsen, kontakt venligst direktør Søren Ekman på: ekman@gotved.dk. Se den nuværende bestyrelse.

Vikarer søges
Vi mangler i øjeblikket vikarer til eftermiddagsvagter på Gotvedinstituttet. Opgaverne er bl.a. at tage imod deltagere på holdene og udføre let rengøring. Kender du en sød, ansvarlig M/K i alderen 13-17 år, der med kort varsel kan tage en vagt mellem kl. 15-18 på Frederiksberg? Så må vedkommende meget gerne kontakte Steffen Adamsen på mobil 40 46 43 35 eller på praktiskgris@gotved.dk. Timelønnen er 61,60 kr.

Husk hyggelig juleafslutning
Sidste gymnastikdag inden jul er torsdag den 21. december. Vi glæder os til at holde hyggelige juleafslutninger med jer på holdene fra fredag den 15. december. I det sidste kvarter af timen hygger vi med kaffe på formiddagsholdene og portvin på aftenholdene. I 2018 kan du begynde træningen igen torsdag den 4. januar.

Gotvedinstituttet i medierne
Efteråret har budt på mange medieminutter til Gotvedinstituttet. Først fejrede vi starten på den 130. sæson med ”P4 Formiddag”s reporter som tilhører. Siden inviterede vi af tre omgange henholdsvis Politiken, TV2 ”Go’morgen Danmark” og TV2 Lorry ud at gå med Lisbeth Olesen. Endelig ramte ”Fra regnorm til anakonda”-øvelserne både magasinet Euroman og TV2 ”Go’morgen Danmark”. Du kan finde links til alle medieklip på forsiden af gotved.dk.


Kontoret
Kontoret har åbent mandag 13.00-16.30, tirsdag 10.00-13.00, onsdag 10.00-14.00 og torsdag 13.00-16.30. Breve og emails besvares indenfor tre arbejdsdage.

Gotvedinstituttet
Vodroffsvej 51 • 1900 Frederiksberg C • Tlf. 35 35 20 19 • Email kontor@gotved.dkgotved.dk