FEBRUAR 2016 • NYHEDSBREV NR. 66 


 
Foto: Søren Nielsen

Ha' det bedre med fødderne
Helle Gotved skrev denne bog i 1972, og den er blevet genudgivet et utal af gange indtil 1999. Den har nu været udsolgt i over 10 år, og er meget efterspurgt. Derfor er det med stor glæde, vi kan fortælle at Rosinante har valgt at genudgive den. Det bliver i en opdateret version, med nye billeder og nutidige henvisninger. Der vil ikke blive ændret på sproget, for det er – ligesom gymnastikken - tidløst. Vi har taget første halvdel af billederne, og du kan nyde et af dem her. Bogen er planlagt til at udkomme sidst på året.

Kurser
Vi hører fra deltagere på vores kurser, at de understøtter den ugentlige træning. Du får på kurserne konkrete øvelser der kan afhjælpe problemer, med solid teoretisk baggrundsviden. Det betyder at du bagefter får mere ud af undervisningen på de almindelige hold. I marts har vi disse kurser:
Fødderne - vores fundament” med Mette Bøeg. Hvis du ikke har været på dette kursus, skulle du overveje det. Din gang på jord bliver lettere og mere stabil.
Fra regnorm til anakonda” med Søren Ekman er grundkurset for alle mænd. Uanset om du ønsker at vedligeholde eller forbedre seksualfunktionen og evnen til at holde tæt, er der noget at komme efter her. Tag teenagesønnen med – der er god grundviden for den unge mand, der skal til at tage fat på voksenlivets glæder.
Nakke og skuldre” med Mette Bøeg giver dig redskaber til at slippe i nakken, og blødgøre skuldrene. Spændingshovedpine eller kontornakke? Tag med på kursus.
2. april holder Ullamai Rose Danielsen sit populære ”Indre Fitness 2”. Det er opfølgningskurset for dig der har lært de 5 tibetanere, og godt vil arbejde grundigere med øvelserne. Der er kun 4 pladser, så skynd dig!

Orienteringsaften om uddannelsen
Der starter et nyt hold på uddannelsen til bevægelsespædagog 1. september 2016. Er du interesseret i uddannelsen, eller kender du en der er? Kom til en af de 2 orienteringsaftener:
Tirsdag 8. marts og tirsdag 10. maj:
kl. 18.00-19.00 med uddannelsesleder Henriette Bolt og
kl. 19.20-20.20 prøvetime i Gotvedgymnastik med Irene Jørgensen.

Sommerfest fredag 27. maj
Sidste år startede vi en tradition, da vi holdt vi sommerfest som afslutning på gymnastiksæsonen. Den sidste fredag i år, er 27. maj, og I som ikke kom med sidste år, kan godt glæde jer. På denne dag vil vi spise, drikke, synge og danse, mens du får mulighed for at møde dem fra de andre gymnastikhold. Hvis du har et indslag til denne festlige aften, må du meget gerne sige til. Måske har du lyst til at give en hånd med det praktiske? Hvis du har et indslag, eller kunne tænke dig at hjælpe til, kan du sende en email til Søren Ekman. Invitation til festen kommer i marts.

Gotvedrejser
La Santa turen i januar, var en stor succes med 40 tilmeldte. Derfor har vi besluttet at der til næste år vil være to rejser i forlængelse af hinanden. Det bliver uge 5 og 6 2017. Rejserne bliver slået op på gotved.dk, hvor man kan tilmelde sig den ene eller anden uge. Turen til Hotel Skagen Strand ligger i år fra 15-19. august. I år vil der være Gotvedgymnastik med Henriette Bolt og Yoga med Hanne Herlin der også er bevægelsespædagog. Send en mail til uddannelsen@gotved.dk for at få information om rejserne.

Gratisholdet
Sidste gang hvor dette hold studerende underviser, bliver fredag 18. marts. De takker alle der trofast har lagt krop til deres øvelser. De bliver færdige på uddannelsen onsdag 29. juni, hvor vi fejrer dem med en reception, hvor alle er velkommen. Tidspunktet kommer i næste nyhedsbrev.

Påskeferie
Der er undervisning mandag 21. marts, hvorefter instituttet holder lukket fra tirsdag 22. til tirsdag 29. marts.

Påsketilbud
I stedet for æg har vi t-shirts og hjemmegymnastik på tilbud: Indtil påske kan du købe vores nye t-shirts for 100,- kr. og alle dvd’er for 130,- kr.

Nyt betalingskort
Du skal være opmærksomme på at kortnummeret skal ændres i vores system, når du får nyt betalingskort. Det sker ikke automatisk, så du skal enten selv gå på din profil og ændre det, eller kontakte kontoret.

"Gæster på hovedtrappen"
Vi har desværre med mellemrum ubudne gæster på hovedtrappen. De tager i alle døre og går ind hvis der er mulighed for det. Derfor er det vigtigt at dørene til omklædningsrummene bliver låst når den sidste forlader det. Det er så surt at få stjålet sin pung, taske eller telefon.

Frivilligkorps
Vi søger frivillige til at hjælpe med forskellige mindre opgaver. Det kunne være at uddele brochurer og flyers, samt opkald til nye på vores gymnastikhold. Vi ønsker at kontakte de nye for at orientere om de muligheder man har når man går fast på et hold og så har vi brug for at få tilbagemeldinger om hvordan de oplever at gymnastikken. Vi gør det for at blive bedre til at planlægge undervisningen. Hvis du har tid og lyst til at være med i et frivilligkorps, kan du sende en mail til ekman@gotved.dk.Kontoret
Kontoret har åbent mandag 13.00-16.30, tirsdag 10.00-13.00, onsdag og torsdag 10.00-14.00.
Breve og emails besvares indenfor 3 arbejdsdage.

Gotvedinstituttet
Vodroffsvej 51 • 1900 Frederiksberg C • Tlf. 35 35 20 19 • Email kontor@gotved.dk