JUNI 2015 • NYHEDSBREV NR. 63 


 
Tak for i år!
Først og fremmest en varm tak til alle de trofaste gymnaster på Gotvedskolen.
Det har været et år med en stigning af deltagere på holdene og kurser. Hele året igennem har der lydt glade stemmer, musik og latter fra begge sale og ikke mindst fra omklædningsrummene. Underviserne takker for en dejlig sæson, og vi er dybt taknemmelige over jeres flotte gaver og taler til afslutningerne. Vi har fået hjertestarter, som et resultat af et initiativ fra Hans Madsen og Erik Jacobsen fra holdet onsdag 13.00. Tak for det.  Vi har fået ny flagstang, da den gamle væltede i stormen, og vi har fået en ny låge. Begge projekter bliver finansieret af jeres pengegaver.
Vi sender en stor tak for gaverne!

Tak for dansen
Vi sluttede sæsonen med en sommerfest, hvilket hermed er blevet en tradition. Med et stort hold frivillige som drivkræfter, og danserne fra forestillingen ”Staying alive” som krumtap, blev dette en af de smukkeste fester, man kan forestille sig.
De dækkede op i omklædningsrummene, der hermed blev indviet som ”restaurant Kælderfryd”. Buffeten stod i det smukke baderum, og vi sad 72 mennesker og spiste varmrøget laks, Belugalinser, Vitello Tornado, smukke og delikate salater og andet lækkert. En særlig tak til Lotte Juul Strand, der styrede køkkenet!
Derefter gik vi op i Ny Sal, hvor der var kaffe, kage og et par taler – bl.a. ved bestyrelsesformand Kjeld Krarup. Vi så 15 minutter fra forestillingen ”Staying Alive”, som Signe Frydenlund har klippet sammen. Derefter sang vi en fællessang med tekst af Anne Ohm, til melodien ”Så længe jeg lever” af John Mogensen. Tak for den!
Der blev derefter danset af hjertens lyst i Gammel Sal til kl. 00.30. Stor tak til Signe Frydenlund for at være med til at skabe rammerne om dette arrangement. Fredag 27. maj 2016 kan du godt sætte X i kalenderen – der holder vi sommerfest igen!

Tilmelding til næste sæson
Går du på et hold i forvejen, har mulighed for at reservere din plads på holdet til næste sæson. Hvis vi har din mailadresse, har du fået en mail med et link til en lukket side, hvor du tilmelder dig. Har du ingen mail, modtager du i stedet et brev med tilmeldings- og betalingsmuligheder. Kontoret har de sædvanlige åbningstider i juni måned, og Birgitte er klar til at hjælpe med tilmelding, hvis du har brug for det.
Hvis du ikke går her nu, men ønsker at starte til september, kan du i juli måned tilmelde dig via hjemmesiden.
Der er 50 % i rabat for studerende på SU på alle I form og bevægelse & afspændings hold. Dette må du meget gerne dele med de studerende du kender.

Sommergymnastik
Juniholdene er i gang, og det er stadig muligt at tilmelde sig enkeltgange, hvis man lige får lyst til Gotvedgymnastik. Augustholdene starter mandag 10. august, og man kan tilmelde sig her. Der er et bækkenbundskursus for kvinder 20. juni 10.00 – 13.00. Og et nakke/skulder kursus for kvinder og mænd 15. august 10.00 – 15.00.

Holdændringer
Der er kommet ny underviser på holdene torsdag aften, da Lise Hafstrøm måtte stoppe som underviser på Gotvedskolen. Tshina Mosendane har overtaget holdene torsdag 17.20, 18.25 og 19.30, og vi glæder os over at hun nu er en af instituttets faste undervisere. Onsdag 10.00-11.00 og fredag 14.00-15.00 er der etableret nye dansehold, hvor det kun handler om at danse sveden frem på panden. Onsdag er det Signe Frydenlund der står for løjerne, og fredag deler hun det med Gitte Just. De deler desuden i form holdet for mænd og kvinder fredag eftermiddag, der er flyttet 10 minutter til 16.30.

Nyt navn og udtryk
Gotvedskolen skifter navn til Gotvedinstituttet. Det sker officielt 1. september til sæsonstart. Vi får nyt logo, nyt skilt på huset og helt nyt design på hjemmesiden. Vi håber du vil synes om forandringen. Det nye logo og design skal vise fællesskab og noget organisk. Det er nutidigt, skønvirkeinspireret, tidsløst og signalerer styrke.

Gotvedrejser
Henriette Bolt er Gotvedgymnastisk rejseleder på 3 rejser i den kommende sæson:
Der vil være en tur til Skagen i uge 34, og du kan læse mere her.
Som et nyt tiltag kan man tage med på en weekend til Pappersbruket i Sverige 23. – 25. oktober. I uge 5 rejser vi igen til La Santa, for at dyrke Gotvedgymnastik i solen.

Gratisholdet
De studerende på bevægelsespædagoguddannelsen vil genoptage holdet fredag 15.00-16.00 fra 2. oktober. De glæder sig til at undervise jer igen, efter den positive indstilling de er blevet mødt med fra deltagerne. De studerende kan ikke ønske sig en bedre rugekasse. Det er for dem der er tilmeldt et hold på Gotvedskolen i forvejen.

Plastikkrus
Der er mange der er kede af at, vi ville holde op med at sætte plastikkrus frem til at tage sig en tår vand. Vi vil derfor blive ved med at sætte krus frem, og blot bede dem af jer der vil, om at tage en vandflaske med.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer, og glæder os til at vi ses igen.

Kærlig hilsen
Henriette Bolt Og Søren Ekman
Kontoret
Kontoret har åbent mandag 13.00-16.30, tirsdag 11.00-14.00, onsdag 10.00-14.00, torsdag 8.00-10.00 og 13.00-15.00. Breve og emails besvares indenfor 3 arbejdsdage.

Kan købes på kontoret
Bøger
• Helle Gotved "Gotvedgymnastik - en grundbog": 229 kr.
• Søren Ekman "Fra regnorm til anakonda - den mandlige bækkenbunds muskler og funktion": 119 kr.
• Helle Hein "Godt liv og bevægelse med knogleskørhed": 249 kr.
• Landsforeningen af statsaut. Fodterapeuter og Søren Ekman "Træn dine fødder sunde": 20 kr.
CD
• Inge Gotved og Dorte Mølgaard: "Energi & krop": 80 kr.
• Helle Gotved "Morgengymnastik": 80 kr.
DVD'er:
• "Træn din balance" - modvirk svimmelhed og bevar et aktivt liv. Lone Schaadt og Søren Ekman. 169 kr.
• "Sund Bund" - udarbejdet af Mette Bøeg. Bækkenbundstræning for kvinder i alle aldre. 169 kr.
• "I Form på 2 m2" - Henriette Bolt og Søren Ekman har sammensat 75 minutters Gotvedgymnastik til hjemmebrug. Bonus-track med Anne Marie Helger. 169 kr.
• "I Form efter fødslen med Gotvedgymnastik" - Henriette Bolt viser her hvordan man kan få kroppen i gang efter fødslen. 169 kr.
• "Indre Fitness" - Ullamai Rose Danielsen har sammensat Gotvedgymnastik og de 5 tibetanere til sit eget koncept. 169 kr.
• "Fra regnorm til anakonda" - Søren Ekmans bog om bækkenbundstræning for mænd - nu som DVD, med intens introduktion af Peter Larsen. 169 kr.
• ”Barfodsgymnastik” – Henriette Bolt og Søren Ekman – Gotvedgymnastik med udgangspunkt i fødder. 169 kr.
3 artikler
• Helle Gotved Om skulderproblemer, totalbevægelse samt krop & stemme. Fra 25 til 50 kr.
Læs mere om udgivelserne her.

Gotvedskolen
Vodroffsvej 51 • 1900 Frederiksberg C • Tlf. 35 35 20 19 • Email kontor@gotvedskolen.dk