Nye gratis træningsvideoer til din hjemmetræning

Hjemmetræning, afspænding, skulderøvelser, nakkespændinger

Gotvedinstituttet kan præsentere et udvalg af træningsprogrammer, der er helt gratis, men absolut effektive til din hjemmetræning.

Bevæg dig glad

Ida Thalbitzer får gang i din krop med kontrollerede stræk og let pulstræning. Alt sammen bevægelser der gør dig glad og fri. Kom med, og mærk selv den gode effekt.

Slip af med uro i benene

Har du efterhånden fået uro i benene og resten af kroppen, fordi du ikke bevæger dig så meget, som du plejer? Henriette Bolt har lavet et skønt lille træningsprogram, der får din puls op og får gang i dine ben.

Få ro i krop og sind

Er den nye situation, hvor vi alle må være meget mere hjemme og bekymringerne omkring fremtiden ved at sætte sig som stress? Her får du en skøn og blid afspændingsvideo fra Henriette Bolt, der guider dig med skønne øvelser til blid musik og får din krop og dit hoved til at slappe af.

Sæt skuldrene fri

Søren Ekman er kommet alle os med skulder- og nakkespændinger til undsætning med en video, der giver smørbløde og afspændte skuldre. Videoen tager kun ti minutter og kan med fordel bruges som en pause i arbejdet – eventuelt flere gange om dagen. Alle kan være med!

Du finder videoen her:

Søren Ekman guider dig til 10 minutters hjemmetræning mod spændinger i skuldre og nakke.

Sving og balance for hele kroppen

Jette Hjulmand har sammensat et kort, men effektivt program til din hjemmetræning, der løsner spændinger og giver energi til hele kroppen. Sving med og mærk, hvordan blodet giver hjernen og kroppen fornyet styrke.