Gotved Bootcamp på Hotel Hvideklit

Mandag den 12. august – fredag den 16. august 2019

Er du ny? Opret dig her!

Gotvedinstituttet har afholdt Bootcamp i det nordligste Jylland med stor succes i fem år. Kattegat ligger mod øst og Vesterhavet mod vest, hvilket giver et helt specielt og dejligt lys i Skagen.

Det er atter bevægelsespædagog og uddannelsesleder, Henriette Bolt, der er vært på Gotved Bootcamp, og vi bor igen på Hotel Hvide Klit. Hotellet er en tidligere sundhedshøjskole og har derfor perfekte faciliteter og lokaler til gymnastik.

Kickstart din krop på Bootcamp

På Gotved Bootcamp går eller løber vi til havet om morgenen med øvelser i morgensolen. Om formiddagen dyrker vi gymnastik med muskeltræning, koordination og bevægelighed og om eftermiddagen rolig bevægelse, stræk og afspænding.

Henriette Bolt har planlagt et godt og varieret program, der gør din krop og sjæl stærk og glad. Musikken er bærende for gymnastikken. Vi har gode erfaringer med vejret i lige præcis den uge og satser på udendørs gymnastik.

Kurset er for dig, der vil kickstarte kroppen. Der kræves ikke særlige forudsætninger for at deltage blot nysgerrighed efter at møde nye mennesker og lyst til bevægelse, natur, kultur og gode måltider.

Pris

I delt dobbeltværelse 3.600 kr. Tilmeld

Enkeltværelse: 4.800 kr. Tilmeld

Prisen er inklusiv 4 overnatninger, morgen- og aftenbuffet i restauranten samt deltagelse i det planlagte program.

Hvor

Hotel Hvideklit
Hvideklitvej 15
9982 Ålbæk

Afbudsbetingelser

Kurset oprettes, hvis der er 20 tilmeldinger.

Afbestilling skal ske minimum 14 dage før arrangementet. Sker det senere, betales 50% af prisen for kurset. Afbestilles der mindre end 7 dage før arrangementet, betales 100% af prisen.