Kom med til live-træning i marts

Live-gotvedgymnastik februar

Prøv gotvedgymnastik hjemme i stuen, og mærk de velgørende bevægelser, og kom i bedre form. Slå til på vores fantastiske marts-tilbud med mere end 4 ugers gymnastik for 395 kroner. 

Vi er gået live med vores gymnastik, og vores undervisere er blevet rigtigt dygtige til at undervise online og skabe en følelse af fællesskab, som vi ellers savner, gennem skærmen. Det synes vi, at så mange som muligt skal have lov til at mærke, samtidig med at kroppen bliver rørt og hverdagens små skavanker – måske pga. dårlig arbejdsstilling derhjemme – slipper taget.

For kun 395 kroner kan du træne med alle dage undtagen søndag i marts måned. Vi udbyder gotvedgymnastik i forskellig intensiteter, og alle kan derfor være med. Du vil modtage en mail hver uge med en oversigt og links og en beskrivelse af de forskellige sessioner, så du kan udvælge alle dem, der passer dig bedst.

Den daglige live-træning vil vare cirka 45-50 minutter, og hver gang arbejder vi hele kroppen igennem og strækker og afspænder den til sidst. Vi har 9 live-sessioner hver uge.

TILMELD LIVE-TRÆNING I MARTS