Kom med på vandre- og forkælelsestur i uge 5

Forkælelsesuge med Gotved vandreture

UGEN ER FYLDT OP! Der er godt nyt til dig, der vil med ud at nyde vinterskoven og dejligt samvær i uge 5. Næste års vandreuge er åben for tilmelding, og programmet er fyldt med naturoplevelser og skønne frokoster.

Henriette Bolt er endnu engang vært ved en række vandreture i skovene omkring København, og sammen skal I både nyde den nøgne skov og søer i området. Formålet er at vinde ny energi gennem rask bevægelse i dagens lyse timer, den friske luft og skønt samvær med andre. Turen er vanedannende, og der er mange gengangere, men nye deltagere er også mere end velkomne.

Ugens program

Vi vandrer mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Onsdag er hviledag, så benene får lidt ro. Turene starter og slutter ved en togstation, så deltagere uden bil også har mulighed for at være med.

  • Mandag 31.januar: Starter på Vedbæk station kl.10. Vi vandrer til Arboretet i Hørsholm, hvor vi spiser den medbragte madpakke. Derfra går vi til Rungsted station og tager toget tilbage til byen.  Ca. 12 km.
  • Tirsdag 1.februar: Vi mødes kl.10 på Holte station. Turen starter og slutter på Holte station. Turen gennem Søllerød og Brillerne til Brede, hvor vi spiser frokost på Brede Spisehus. Ca. 10 km.
  • Torsdag 3. februar: Vi mødes på Klampenborg station og slutter på Skodsborg. Frokost på Rådvad kro.
  • Fredag 4. februar: Mødes på Farum station. Turen går langs Furesøen til Sophienholm slot, hvor de serverer en dejlig varm suppe. Derfra vandrer vi videre og slutter på Lyngby station. Ca.12 – 14 km.

Gør dig vandreklar

Hvis du ikke er vant til at vandre, anbefaler Henriette Bolt, at du træner lidt op til turene, så du kan følge med og ikke får skader. Før hver tur laver hun et lille opvarmnings- og strækprogram, så kroppen er klar til at gå. Efter turen laver hun udspænding.

Tilmelding

Traditionen tro er der to muligheder for tilmelding, nemlig med og uden en donation til Gotvedinstituttet. Det koster 100 kroner for hele ugen uden donation, og prisen er eksklusiv frokoster. Du bestemmer selv, hvor mange af turene du vil med på, du skal blot give Henriette besked per mail