Else Wang Jensen

Født 1962
Tlf. 26 71 40 92
e-mail

Uddannelse
Bevægelsespædagog og gotvedmassør 1989.
Massagekursus hos ManuVision.
Kursus i Kraniosakralterapi.
Uddannet bibliotekar (1999-2004)

Beskæftigelse
Jeg er ansat som massør ved Gotvedinstituttet. Min massageuddannelse fra Gotvedinstituttet har jeg suppleret med massagekursus hos ManuVision, kursus i Kraniosakralterapi, og jeg bliver ved med at lære noget af alle de mennesker, jeg har mellem hænderne.

Tidligere beskæftigelse
I de fortløbende år har jeg bl.a. undervist i musik, bevægelse og afspænding på FOF, AOF Frederiksberg Seniorer, Gotvedforeningen og Gotvedinstituttet samt i ergonomi ved AMU-Udannelserne.

Else som underviser
Uddannelsen til bevægelsespædagog har haft en enorm betydning for mit liv og i mit liv. Jeg tog en uddannelse som bibliotekar og har i en lang periode været ansat som musikbibliotekar på et folkebibliotek. Jeg har hele tiden arbejdet med min krop på det fysiske og psykologiske plan. Jeg er glad for at være tilbage i gotvedfaget igen og nyder arbejdet med mennesker, der bliver rørt og bevæget. Det er med til at udvikle mit massagehåndværk og giver mig fortsat indsigt i bevægelsespædagogens arbejde. Musikken har fyldt og fylder meget i mit eget liv, og en af de store attraktioner ved Gotvedbevægelse er måden at bruge musik til bevægelse på! Pt er jeg ansat som massør ved Gotvedinstituttet. Du kan bestille tid til massagebehandling her og hos mig privat.
Jeg vikarierer af og til i bevægelse og afspænding.