Daniel Hugo Olivares

Daniel Hugo Olivares, bevægelsespædagog Gotvedinstituttet

Født 1971, Sevilla, Spanien

e-mail

20016-2018 Bevægelsespædagog og Gotvedmassør uddannelsen. Gotvedinstituttet.

2008 Accademia di Belle Arti di Carrara, skulpturlinien (BA Fine Arts).

Gymnastikundervisning hos AOF Frederikssund, APA Roskilde, Center for Krop og Bevægelse i Frederikssund, FOF København og Gotvedinstituttet på Frederiksberg.

Underviser i formgivning og konstruktion samt i krop og bevægelse. Den første ting førte til den anden, og interessen for det skulpturelle og bevægelsen er nu nærmest smeltet sammen.

Jeg underviser på Det Kongelige Danske Kunstakademi i Laboratoriet for Konstruktion, og jeg er på Gotvedinstituttet hver tirsdag 19.20-20.20 og 20.25-21.40 samt fredage 16.30.17.45. Derudover underviser jeg hveranden lørdag 9.30-10.45 og 10.50-11.50.

Som kunstner ser jeg bevægelsen i alle former som deres vigtigste komponent. Rytmen er den harmoniske essens, som de er bygget over.

Mit undervisningforløb i (styrke, udholdenhed/aerobt & anaerobt) vil udvikle motoriske færdigheder ved af forbedre kropsfunktion og bevidstheden om bevægelseslovene. Vi træner mange muskel-grupper samt kondition hver gang, træningen vil være varieret og differenceret således, at alle kan øge udholdenhed og styrke.

Min undervisning vil også beskytte mod overlast i led og muskler og opnå en god fysisk form i musklerne sammen med en naturlig bevægelighed i leddene. At forstå og være opmærksom på spænding og afspænding ved at bruge kroppens grundlæggende funktioner, for at sikre mod en anspændt holdning, og ja, også at have det sjovt.