Gratis workshop: Fodens dag 2020

Fodens dag 2020 Gotvedinstituttet fodtræning

Få meget mere viden om fødder og fodtøj samt gode fodøvelser til vores gratis workshop Fodens dag 28. november.

Gener i og på fødderne er et helt almindeligt problem for mange af os. Ind imellem har vi også gener andre steder i kroppen, som stammer fra fødderne, uden vi er klar over det. Gennem teori om fødderne, træning af dem og godt fodtøj kan du skabe en bedre balance i hele kroppen og fornemme, hvordan en godt fundament har en positiv betydning for både krop og sind.

På denne workshop er det de studerende på uddannelsen til bevægelsesunderviser og massør, der guider igennem teori om fødderne og viser effektive fodøvelser, som man kan fortsætte med derhjemme.

Vi får også besøg af indehaverne af skobutikkerne Mærkbare og Joe Nimble Store, der forhandler et bredt udvalg af såkaldte barfodssko til både voksne og børn. De vil holde oplæg om fødder og deres særlige sko, som er skabt for at give fødderne det bedste og mest naturlige udgangspunkt.

Du vil finde gode tilbud på barfodsko på dagen, og der er indlagt tid til at shoppe til sidst. Her kan du selv snakke med repræsentanterne fra butikkerne, så du kan få klarhed over, om barfodssko er noget for dig eller dit barn.

Dagen er delt i to ens arrangementer af sikkerhedshensyn: