Gratis online-træning i sommer

Gratis online-træning i sommer Gotvedinstituttet

Overvejer du at starte på et hold på Gotvedinstituttet til den nye sæson, så meld dig allerede nu. Du får nemlig samtidig adgang til over 25 træningsvideoer, som du kvit og frit kan bruge hele sommeren.

Imens Gotvedinstituttet holdt lukket for deltagerne, var vores undervisere i fuld sving med at lave træningsvideoer, som deltagerne på holdene, der fortsat støttede os, kunne holde sig i form med derhjemme.
Al den gode gymnastik har vi købt os rettigheder til at lade ligge hen over sommeren.

Derfor kan vi nu tilbyde alle nye deltagere adgang til alle de skønne videoer, så sommerperioden også kan blive fyldt med gotvedgymnastik til jer, der gerne vil i form i ferien.

Træningsvideoer for alle

Du finder over 25 videoer med masser af alsidig træning i forskellig tempi og i varierende intensistet. Lige fra den skånsomme og hensyntagende træning til puls og styrke-træningen, der virkelig får fat. Derudover er der specialtræning af fx bækkenbunden eller styrke og mobilitet i hofteled og lænd.

Sådan gør du

Gå ind på siden, hvor du finder alle vores tilbud.
Når du har fundet det gymnastikhold, du gerne vil gå på, tilmelder du dig, og herefter modtager du en mail med link til siden med videoer samt et kodeord.
Du har adgang til videoerne til og med 21. august.