Fokus på overgangsalderen

Vores mødre blev ramt af den, og deres mødre og mormødre ligeså. Overgangsalderen med sine mangeartede fysiske og psykiske forandringer. Men hvor man før i tiden udholdt generne uden at dele dem, så er der i dag kommet fokus på, at det er en livsfase, der fortjener at blive behandlet både offentligt og individuelt. 

Gotvedinstituttet hilser denne udvikling velkommen og tilbyder to relevante tilbud til dig, der ønsker at forstå forandringerne og få værktøjer til at håndtere dem. 

Foredrag: ”Kom styrket igennem overgangsalderen” med Gitte Høj

Fredag d. 29. september kan du komme med til et foredrag med psykoterapeut, sundhedsredaktør og forfatter Gitte Høj. Her får du Gitte Højs egen tankevækkende og personlige indgangsvinkel til overgangsalderen. Vi forstår udsagnet ”vi har brug for hinandens historier om overgangsalder. Både de konstruktive og de udmatte(n)de”. Derudover får du helt konkret viden om, hvad du selv kan gøre som kvinde i den periode af livet, for at mindske mange af de gener, der kan opstå.

Træningsforløb: ”Hej overgangsalder” med Malene Helbak

Har du lyst til at udveksle erfaringer med andre kvinder, der er samme sted i livet, så er træningsforløbet ”Hej overgangsalder” et godt sted at starte. Malene Helbak er uddannet bevægelsesunderviser og skaber over fire søndage et trygt rum, hvor du kan finde støtte og inspiration. Dertil vil fokus i høj grad være på træning og bevægelse som en god og sund vej til at få det bedre i overgangsalderen.

Vær med fra søndag d. 29.oktober til og med d. 19. november.